Kennismaking met de faculteit Farmacie

De oprichting van de faculteit voor farmacie aan de Aqaba University Of Technology bekroond met een bacheloropleiding in de farmacie en toegepast studieplan, is de selectie van gespecialiseerde cursussen om te voldoen aan de speciale toewijzing voor farmaceutische normen voor het onderwijs en afgestudeerden de nodige kennis te geven om het beroep uit te oefenen. een wetenschappelijke en morele. Naast het bieden van een platform voor permanente educatie voor de farmaceutische afgestudeerden van de farmacie in de regio Aqaba en aangrenzende gebieden. Faculteit van apotheek undergraduate-programma voor full-time eisen is het behalen van 162 credit-uren gedurende vijf jaar om theoretische en praktische kennis te verwerven voor de concurrentie op de arbeidsmarkt.

Faculteit Farmacie Missie

De missie van de faculteit Farmacie is om het beroep van apotheker in het gebied van Aqaba en de aangrenzende gebieden voort te zetten, volgens de behoeften van de natie op alle gebieden van het farmacieonderwijs en wetenschappelijk onderzoek en farmaceutische zorg en farmaceutische industrie, en afgestudeerde gekwalificeerde leiders in hun professionele werk

Faculteit Farmacie Doelstellingen

Doelstellingen kunnen worden samengevat door:

  1. Het aanbieden van kwaliteitsonderwijs en professionele ontwikkeling voor studenten van de Faculteit Farmacie.
  2. Verbetering van de wens voor afgestudeerden om doorlopend te leren.
  3. Dringend en ondersteunend wetenschappelijk onderzoek op alle gebieden van de farmaceutische wetenschappen.
  4. Versterk de banden tussen de faculteit Farmacie en de behoeften van de lokale gemeenschap.
  5. Stimuleren van extracurriculaire activiteiten voor studenten en hen verbinden met de behoeften van de lokale gemeenschap.
  6. De toepassing van kwaliteitsnormen in onderwijs en opleiding met behulp van de nieuwste methoden en technieken

Redenen voor de ontwikkeling van de faculteit voor farmacie

Aqaba University Of Technology tot doel nieuwe specialisaties te ontwikkelen die de lokale gemeenschap van Aqaba dienen. Vanwege het ontbreken van een bachelor in de farmacie aan een van de lokale openbare universiteiten in Aqaba of in de naburige steden, streeft Aqaba University Of Technology ernaar om de eerste universiteit te zijn met de titel Bachelor of Pharmacy om de stad te ondersteunen met goed gekwalificeerde apothekers.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Laatst bijgewerkt op April 10, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
5 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019