Bachelor in de farmacie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Welkom bij de Fred Wilson School of Pharmacy op High Point University in High Point, NC. Onze faculteit en medewerkers trainen clinici die zich inzetten voor patiëntenzorg in alle omgevingen en beschikken over de vaardigheden en kennis om de apotheek op het hoogst mogelijke niveau te oefenen. Ons onderwijsmodel omvat een focus op de elementaire farmaceutische kennis en vaardigheden die nodig zijn om kwaliteitsvolle beslissingen te nemen in combinatie met klinische training in verschillende settings. Studenten die de kennis en vaardigheden verwerven en capabele communicatoren zijn, vormen de kern van waaruit de leiders van morgen worden ontwikkeld!

Missie

Het bieden van een buitengewone opleiding in de farmacie door de integratie van biomedische en klinische wetenschappen die toekomstige apothekers in staat stelt uit te blinken in een dynamische gezondheidszorgomgeving als lid van het gezondheidszorgteam.

Visie

Een vooraanstaande school voor apotheken zijn die onderwijs en onderzoek bevordert dat medelevende en geïnspireerde gezondheidsleiders voorbereidt voor de lokale en internationale gemeenschap.

Goals

  1. Geef studenten een uitgebreid apotheekonderwijs dat zorgvuldig de basis- en klinische wetenschappen integreert.
  2. Ontwikkel binnen studenten het proces van analytisch denken, zodat ze kunnen redeneren via klinische en wetenschappelijke problemen.
  3. Promoot voor alle faculteiten en studenten een passie voor klinische en wetenschappelijke ontdekking om de gezondheidszorg vooruit te helpen.
  4. Handhaven van een omgeving van zorg en acceptatie voor persoonlijke en culturele verschillen, om vriendelijke, medelevende en accepterende apothekers te ontwikkelen.
  5. Stel studenten bloot aan praktijksituaties die hen voorbereiden om effectief te functioneren in zorgomgevingen.

Educatieve filosofie

HPU SOP zal een nauw geïntegreerd basis- en klinische wetenschapscurriculum gebruiken om de toepassing door studenten van alle vaardigheden die nodig zijn om patiëntgerichte farmaceutische zorg aan te bieden, te bevorderen. Onze lesmethoden maken gebruik van evidence-based technieken die langdurig leren bevorderen en het vermogen om de snel veranderende kennis in de gezondheidszorg te synthetiseren vergroten.

Gestandaardiseerd klantenprogramma in de Fred Wilson School of Pharmacy aan de High Point University

Gestandaardiseerde clients (SC) vormen een belangrijk onderdeel van het HPU-farmacieprogramma en geven onze studenten uit de eerste hand ervaringen in een omgeving waar ze pasgeleerde vaardigheden toepassen in een real-world format.

Studenten krijgen een patiëntenscenario waarin casuspecificaties worden gedefinieerd, over welke aandoening, medicatie en problemen de patiënt kan hebben, zodat ze kritisch denkvermogen kunnen toepassen bij het uitvoeren van een medicatiegeschiedenis, het vaststellen van het probleem, vaststellen wat er moet gebeuren, en het adviseren van de patiënt, ouder of zorgaanbieder. Door zelfstandig te oefenen, zonder instructeurs of collega's, om het probleem van de patiënt op te lossen, realiseert de student zich snel wat er nodig is om een ​​patiënt te helpen. Dit is de 'echte test van wat er moet gebeuren' om een ​​buitengewone apotheker te zijn in de wereld van vandaag!

Gestandaardiseerde cliënten worden gerekruteerd en getraind om live patiënten te portretteren. SC's leren het gedefinieerde script consistent en consistent zodat elke student de 'zelfde' ervaring krijgt. De faculteit leidt elke SC op om de rol te vervullen.

Feedback van de gestandaardiseerde cliënt, de faculteit en de video-opname geeft onze studenten een 'voordeel' bij het verwerven van patiëntgerichte vaardigheden.

  • De SC geeft feedback aan de student over communicatieve vaardigheden en hoe de algehele ervaring was.
  • De faculteit onderzoekt de ontmoeting om de student professionele kennis te bieden.
  • De student beoordeelt zelf zijn prestaties om verbeteringen te identificeren.

IPE

Interprofessioneel onderwijs

Interprofessioneel onderwijs (IPE) is een gezamenlijke leerervaring met studenten en docenten uit meerdere gezondheidsberoepen. Via IPE ontwikkelen studenten de kennis, vaardigheden en gedragingen die nodig zijn om effectieve leden van het zorgteam te worden. Hier aan de Fred Wilson School of Pharmacy van de High Point University we ons in om IPE in ons curriculum op te nemen om ervoor te zorgen dat onze studenten bereid zijn om uitstekende patiëntenzorg te bieden in de multidisciplinaire gezondheidszorginstellingen van vandaag.

Ons IPE-plan omvat vier basisstappen: blootstelling, onderdompeling, ervaring en competentie.

Blootstelling

Vanaf het allereerste begin van ons curriculum worden studenten blootgesteld aan verschillende gezondheidszorgvelden door gastcolleges en interactieve laboratoriumoefeningen. Ze leren van andere zorgverleners over hun respectieve vakgebieden en hoe deze disciplines verband houden met de apotheekpraktijk.

Onderdompeling

Naarmate studenten het programma doorlopen, worden ze ondergedompeld in collaboratieve zorgomgevingen, zowel live als gesimuleerd, waar ze belangrijke interprofessionele vaardigheden ontwikkelen. Simulaties omvatten gestandaardiseerde klantcases en laboratoriumcursussen waarbij meerdere zorgverleners zijn betrokken. Tijdens hun introductiegemeenschap en rotaties van ziekenhuisapotheken oefenen studenten hun interprofessionele dorpels in zorginstellingen in de echte wereld.

Ervaring

In het derde jaar van ons programma zijn studenten goed voorbereid om deel te nemen aan en bij te dragen aan interprofessionele workshops die worden georganiseerd door Triad IHEC (Interprofessioneel Centrum voor gezondheidseducatie). Triad IHEC is een gezamenlijke inspanning van meerdere professionele scholen van verschillende instellingen in het gebied, waaronder High Point University , NC A

Bevoegdheid

Studenten brengen hun laatste jaar van het programma door met het leren, oefenen en tentoonstellen van hun interprofessionele competenties tijdens de Advanced Pharmacy Practice Experiences (APPE). Deze praktische ervaringen stellen studenten in staat hun interprofessionele kennis, vaardigheden en gedrag te gebruiken en op te frissen voordat ze afstuderen.

Triad Interprofessioneel Gezondheidseducatiecentrum (Triad IHEC)

Bij de start van het Health Sciences-programma aan High Point University in 2015, werd de Triad IHEC gevormd tussen de UNCG-scholen voor verpleegkunde en sociaal werk, NC A

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Lees meer

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Lees Minder