Programma samenvatting

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) is een breed en carrière-gericht programma dat je de vaardigheden verschaft die vereist zijn om te slagen in de snel veranderende wereld van geneeskunde, biomedisch onderzoek en gezondheidszorgonderzoek. Je krijgt een sterke basis in de wetenschappelijke kennis en methoden die betrokken zijn bij de studie van de gezondheid van de mens, samen met het vermogen om deel te nemen aan een bredere multidisciplinaire, multisectorale en multiculturele benadering om oplossingen te vinden voor enkele van de meest cruciale gezondheidsproblemen van onze tijd.

Het voordeel van Carleton

Het BHSc-programma weerspiegelt Carleton's sterke punten op gebieden als wetenschap, wereldwijde en internationale studies, journalistiek en op bewijs gebaseerde praktijken en beleid, en architectuur en de gebouwde omgeving. Deze nadruk op interdisciplinariteit zal u voorzien van de breedte van kennis en ervaring waarnaar medische scholen en werkgevers op zoek zijn.

Het kapitaalvoordeel

Carleton's locatie in de hoofdstad van het land heeft de universiteit in staat gesteld partnerships te smeden op het gebied van gezondheid met zowel de publieke als de private sector. Er zijn tal van organisaties, agentschappen, onderzoeksinstituten en ziekenhuizen in de regio die samen een kennisbasis bieden die uniek is voor Ottawa.

Het programma

Het BHSc-programma biedt een interdisciplinaire basis in de gezondheidswetenschap die u kan voorbereiden op postacademisch onderwijs in biomedisch onderzoek en professionele gebieden zoals geneeskunde, tandheelkunde of diergeneeskunde, alsook voor een loopbaan in gezondheidsgerelateerde gebieden zoals volksgezondheid, mondiaal en milieugezondheidsrecht en beleid en gezondheidsdiensten en gemeenschapszorg.

Het BHSc-programma biedt vijf concentraties, die op unieke en informatieve manieren kunnen worden gecombineerd:

  • Biomedische wetenschappen
  • Wereldwijde gezondheid
  • Milieu en gezondheid
  • Gezondheid gedurende de hele levensduur
  • Handicap en chronische ziekten

Hands-on aanpak

Alle concentraties in het BHSc-programma bieden een praktische aanpak die laboratoria, workshops en seminars omvat, beginnend in het eerste jaar. Studenten kunnen profiteren van de programma's die worden aangeboden bij Carleton en die zomeronderzoeksstages, het co-curriculair vrijwilligersprogramma en internationale alternatieve breekmogelijkheden omvatten. Het vierde jaar van het programma biedt een sluitsteenervaring met verschillende opties en hands-on ervaringen om uit te kiezen (in afwachting van de tevredenheid van academische vereisten) die uw persoonlijke en professionele doelen kunnen bevorderen.

Dubbele concentratie optie

Voor degenen die twee studiegebieden willen samensmelten, is het mogelijk om een dubbele concentratie te nemen. Biomedische wetenschappen kunnen bijvoorbeeld worden gecombineerd met Global Health als u nieuwe en opkomende ziekten wilt aanpakken. Evenzo zou u de concentraties in gezondheid tijdens de levensduur en in handicap en chronische ziekte willen combineren om u te concentreren op kwesties die verband houden met gezond ouder worden. Het nemen van een dubbele concentratie kan waarde toevoegen aan uw diploma voor wanneer u de arbeidsmarkt betreedt of wanneer u zich aanmeldt voor professionele of postdoctorale programma's.

Toekomstige kansen

De werkplaats

Er is veel vraag naar hooggeschoolde werknemers in de gezondheidssector in Canada. De concentraties in het BHSc-programma zijn ontworpen om u voor te bereiden op een breed scala aan gezondheidswerkers, maar bieden ook een uitstekende voorbereiding op medische school en andere professionele training.

Professionele programma's

Veel professionele programma's, zoals onderwijs, geneeskunde en journalistiek, zijn geïnteresseerd in het aantrekken van goed afgeronde sollicitanten met verschillende achtergronden. De Bachelor of Health Sciences biedt een sterke basis voor dergelijke programma's.

Verken gezondheidswetenschappen aan de Carleton University

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Laatst bijgewerkt op Februari 9, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Einddatum
apr 30, 2023
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
apr 30, 2023