Bachelor in de medische wetenschappen

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Medische faculteit

Nazarbayev University 's School of Medicine (NUSOM) is de eerste school in de geschiedenis van Kazachstan die al haar programma's in het Engels aanbiedt, volgens een curriculum in Amerikaanse stijl door samen te werken met deskundige medische clinici en biomedische wetenschappers die zijn gerekruteerd uit het wereldwijde zorgnetwerk. NUSOM is opgericht om de kwaliteit van medisch onderwijs in de Republiek Kazachstan te verbeteren en een transformatief gezondheidszorgsysteem te genereren dat de uitdagingen van de hervorming van de gezondheidszorg in Kazachstan aankan.

De programma's van NUSOM bieden ultramoderne technologieën die onze studenten transformeren in deskundige medische professionals. Kandidaten voor de School of Medicine ondergaan een rigoureus aanvraagproces en worden geaccepteerd naar goeddunken van de SOM-toelatingsafdeling.

133884_133727_IMG_5069.jpgNazarbayev University"}" />

© Nazarbayev University

Over het programma

Nazarbayev University School of Medicine (NUSOM) werd opgericht om de kwaliteit van het medisch onderwijs in de Republiek Kazachstan te verbeteren en om bij te dragen aan de transformatie van het gezondheidszorgsysteem dat nodig is om de uitdagingen van de hervorming van de gezondheidszorg in het land aan te gaan. Het biedt het eerste Amerikaanse curriculum in Amerikaanse stijl, dat in het Engels wordt gegeven door een diverse faculteit van clinici en biomedische wetenschappers die over de hele wereld zijn geworven.

De doelstellingen van de afdeling zijn om kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoekstraining te bieden aan de afgestudeerde medische studenten, om bij te dragen aan uitstekende klinische zorg in het Universitair Medisch Centrum en om internationaal erkend onderzoek te ontwikkelen dat relevant is voor het land en de regio.

Toegangsvereisten

Minimale vereisten voor IELTS of TOEFL Minimumvereisten voor SAT-redeneringstest и ACT
 • IELTS - niet minder dan 6,5 algemeen (met ten minste 6,0 in elke subscore) of
 • TOEFL IBT - 79-93 (lezen - niet minder dan 13, luisteren - niet minder dan 12, spreken - niet minder dan 18, schrijven - niet minder dan 21) of
 • TOEFL PBT * - 574-599
 • SAT Reasoning Test - niet minder dan 1240. Een essay is vereist, geen minimumscore of
 • ACT - samengestelde score niet minder dan 27. Schrijfgedeelte is vereist, geen minimumscore

* TOEFL PBT is alleen toegestaan van de internationale aanvragers uit de landen waar geen officiële IELTS en TOEFL IBT beschikbaar zijn.
** Kandidaten van de School of Medicine worden geïnterviewd door de leden van de toelatingscommissie.

133883_133726_IMG_46092.jpgNazarbayev University"}" />

© Nazarbayev University

Strategische partner

De University of Pittsburgh School of Medicine (VS)

Andere strategische partners van de Nazarbayev University

 • Duke University, Fuqua School of Business (VS)
 • De National University of Singapore, Lee Kuan Yew School of Public Policy (Singapore)
 • De universiteit van Pennsylvania (VS)
 • De universiteit van Cambridge (VK)
 • Colorado School of Mines (VS)
 • De universiteit van Wisconsin-Madison (VS)
 • Het Lawrence Berkeley National Laboratory (VS)
 • The Oak Ridge Associated Universities (VS)
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st- ... Lees meer

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st-century campus. NU scholars conduct research in a variety of fields and bring the most ambitious projects to life. Research is supported by internal and external funds each year and carried out in modern laboratories. English as the language of instruction and research at Nazarbayev University, admission and progression systems are entirely merit-based. Lees Minder