Lees de Officiële Beschrijving

IMU is de eerste en meest gevestigde particuliere medische en gezondheidszorguniversiteit in Maleisië met meer dan 26 jaar toegewijde aandacht voor onderwijs in de gezondheidszorg. IMU behaalde de SETARA-2017 Tier 6-status (Outstanding) onder de categorie Mature University.


Het IMU-tandheelkundeprogramma biedt een keuze uit 2 tracks voor studenten. Het eerste nummer wordt gezamenlijk uitgevoerd door de IMU, Maleisië, in samenwerking met Engelstalige overzeese partneruniversiteiten, waarbij studenten de eerste fase doorbrengen in Maleisië en de latere jaren aan een van onze partneruniversiteiten. Na succesvolle voltooiing ontvangen de studenten het diploma van de respectieve partneruniversiteit. De tweede track is bedoeld voor studenten om de volledige 5 jaar van het undergraduate-programma in IMU door te brengen en de Bachelor of Dental Surgery (BDS) -graad te ontvangen van IMU.


In het tandheelkundeprogramma wordt een breed scala aan onderwijsleerbenaderingen gebruikt om een ​​stimulerende leeromgeving te bieden. Deze omvatten lezingen, probleemgestuurd leren (PBL), praktische lessen, practica voor simulatie van de patiënt, sessies van klinische vaardigheden, e-learning, zelfstandig leren, klinische tandheelkundige behandeling van patiënten en postings aan verschillende ziekenhuizen en klinieken.


Onze partneruniversiteiten

Australië

Universiteit van Adelaide

Verenigd Koningkrijk

University of Glasgow University of Dundee

Nieuw Zeeland

Universiteit van Otago

Canada

Dalhousie UniversityAanvang

Februari 2019


Collegegeld

RM 654.000 (ongeveer USD 168.000)

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 13 andere vakken van International Medical University »

Laatst bijgewerkt op July 10, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
5 jaar
Voltijd
Prijs
654,000 MYR
RM 654.000 (ongeveer USD168.000)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Einddatum
Jan. 31, 2025
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Jan. 31, 2025