Bachelor in de tandheelkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

 • Wordt in het Engels gegeven
 • Praktische oefeningen in het Spaans
 • Odontology Clinic
 • De nieuwste geavanceerde technologie op het gebied van leren
 • Interne stages starten vanaf het eerste jaar en staan garant voor professionele stages
 • Spaanse taalcursussen

getuigenis

Alejandro Pallarés, student Bachelor in de tandheelkunde

"Ik moet benadrukken dat mijn docenten altijd heel snel en klaar waren om al mijn twijfels te beantwoorden en dat persoonlijke behandeling heel dicht bij alle studenten stond. We hebben een persoonlijke tutor".

Studentenprofiel

Studenten die geïnteresseerd zijn in deelname aan de bacheloropleiding Tandheelkunde aan UCAM, moeten de volgende vaardigheden aantonen:

 • Vaardigheden in basiswetenschappen zoals biologie, scheikunde en natuurkunde
 • Moet interesse hebben voor tandheelkundige en algemene gezondheidszorg en een toewijding aan service hebben
 • Het is belangrijk om goede studiegewoonten, organisatie, zelfkritiek en teamworkvaardigheden te hebben
 • Moet in staat zijn om met andere mensen om te gaan, naar de patiënten te kunnen luisteren en hen te begrijpen
 • Vermogen om zich aan te passen aan veranderingen

Een van de kenmerken die tandheelkunde bij UCAM onderscheidt van andere, zijn enkele van de innovatieve onderwerpen in het curriculum, zoals tandheelkunde en diëtetiek, tandheelkunde en sport, of planning en management van een tandheelkundige kliniek, omdat deze onderwerpen nieuwe loopbaantrajecten voor onze studenten kunnen openen . Daarnaast krijg je de begeleiding van nauw betrokken docenten en volledig uitgeruste faciliteiten

UCAM biedt een kwalitatief academisch programma, gericht op uw toekomstige professionele succes vanaf dag één. Onze bachelor Tandheelkunde biedt contact met het echte beroep, omdat er veel klinische stages zullen zijn.

Redenen om te kiezen

Er zijn veel dwingende redenen om tandheelkunde als loopbaan te kiezen. Tandheelkunde biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een verschil te maken in de gezondheid en het welzijn van uw patiënt. Het is een carrière die je de kans geeft om je eigen baas te zijn en mogelijk een tandartspraktijk te bezitten. Nieuwe opwindende wetenschappelijke doorbraken in gentherapie en biotechnologie bieden tandartsen de mogelijkheid om de algehele mondgezondheid, het zelfrespect en vooral hun glimlach van hun patiënt te behouden.

Het educatieve doel voor de opleiding van tandartsen aan onze Katholieke Universiteit bestaat niet alleen in de overdracht van theoretische en praktische kennis die inherent is aan het studieplan, maar ook is het doel om oprechte individuen op te leiden, die zichzelf zowel creatief als als agenten in de samenleving integreren. van verandering. Onze katholieke identiteit en ons vastberaden streven naar kwaliteit en uitmuntendheid gaan hand in hand.

De tandartsen van morgen bevinden zich op het snijvlak van technologie, met behulp van lasers en computerondersteunde diagnose, waardoor tandheelkunde praktischer en uitdagender wordt.

De Katholieke Universiteit van San Antonio draagt bij aan echte ontwikkeling en vooruitgang op maatschappelijk niveau door individuen te cultiveren die in staat zijn tot kritisch, rationeel oordeel en die zich bewust zijn van de transcendentale waardigheid van de mens; Mensen die zich ten dienste stellen van de bevolking en van de samenleving zelf en die vanaf het eerste contact met de universiteit het gevoel zullen krijgen behandeld te worden als unieke individuen in volle eigendom van hun waardigheid.

Het onderwijzend personeel bestaat uit professoren, artsen, tandartsen, stomatologen, biologen, microbiologen, apothekers en specialisten uit verschillende medische en tandheelkundige vakgebieden, zoals implantaatspecialisten, endodontisten, kindertandartsen, orthodontisten, etc. die nationaal en internationaal gerespecteerde tandheelkundige professionals zijn.

Het academische programma van deze cursus is compatibel in alle EU-landen, wat uitwisselingen vergemakkelijkt.

Carrièremogelijkheden

 • Werk in de zorg.
 • Klinische praktijken in openbare en particuliere klinieken voor odontologie en in het management van tandheelkundige bedrijven.
 • Preventie, diagnose en behandeling van ziekten en problemen die de tanden, de mond, het kaakbot en de aangrenzende gebieden aantasten.
 • Uitstekende kansen zijn er in onderwijs, onderzoek, carrières bij overheidsinstanties of in de industrie.

Stage

UCAM biedt meer dan 2.000 praktijk-stageovereenkomsten. De universiteit biedt ook het International Dentistry Research Professorship met uitstekende nationale en internationale clinici en onderzoekers, leiders in het veld.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion ... Lees meer

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion of human knowledge through research as an integral part of the development of mankind and to participate in the evangelical mission of the Catholic Church in the areas of education and culture. Lees Minder
Murcia , Spanje Online , Madrid + 2 Meer Minder