Bachelor in de verloskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

The Course in Midwifery is een theoretisch-praktische training voor de toekomstige verloskundige.
De focus ligt op diepgaande kennis van fysiologie, promotie en onderhoud van de gezondheid van vrouwen in alle stadia van het leven met bijzondere aandacht voor het moeder-kind paar.

De cursus omvat de verwerving van 180 studiepunten, waarvan 60 voor praktische trainingsactiviteiten. De professionaliserende activiteit heeft de voorkeur, op het gebied van training, door de ondersteuning van een netwerk van klinische privéleraren gewijd aan elke individuele student in een één-op-één relatie.

Aan het einde van de cursus zal de afgestudeerde student een adequaat professioneel en klinisch oordeel geven in de hulp van de fysiologie, en zal hij in staat zijn om te werken in het beheer van obstetrische en gynaecologische pathologie.

De toegang tot de cursus is gepland op nationaal niveau.

De cursus wordt geprojecteerd op internationalisering. Naast het Erasmus Plus-programma en het Overword-programma, zal het samenwerkingsprotocol met de "University of São Paulo" (Brazilië) studenten in staat stellen om de selecties door te geven op basis van de uitmuntendheid van het curriculum. Aan de Braziliaanse universiteit, en dus de mogelijkheid om het beroep uit te oefenen, zowel in Italië als in Brazilië.

Contactpersoon voor internationale uitwisselingen: Dr. Laura Fieschi - email laura.fieschi@unipr.it

Laatst bijgewerkt op Juni 2019

Over de school

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organisational, and accountancy autonomy, providing services to the general public.

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organisational, and accountancy autonomy, providing services to the general public. Lees Minder
Altavilla Vicentina , Parma + 1 Meer Minder