Zorg om een verschil te maken

Door het volgen van een major in verpleegkunde aan de University of Central Missouri , bent u bereid om voor verschillende personen, families, bevolkingsgroepen en gemeenschappen te zorgen gedurende de hele levensduur van gezondheid en ziekte. Uniek voor UCM, u krijgt de gelegenheid om zowel landelijke als stedelijke verpleegkundige praktijken te ervaren tijdens uw educatieve ervaring. Deze verscheidenheid aan ervaringen, plus kwaliteitsinstructie, zullen u flexibiliteit bieden bij het kiezen van uw gewenste gebied van oefenen.

BSN-leiders

Uitdaging en kans

Er is een kritieke vraag naar leiders van BSN-verpleegkundigen over intellect, vaardigheden en mededogen. Verpleegkunde is een carrière met enorme kansen in verschillende omgevingen, met bovengemiddelde inkomsten en flexibele schema's voor degenen die de uitdaging durven aangaan om voor anderen te zorgen en in ruil daarvoor te groeien.

Carrièremogelijkheden

Verpleegkundigen staan op de eerste plaats en de afgestudeerden van de School of Nursing van UCM hebben 100 procent tewerkstelling bereikt. Er is een kritieke vraag naar verpleegkundigen. Carrièremogelijkheden zullen naar verwachting met 21 procent groeien in de komende 10 jaar. Inkomsten zijn bovengemiddeld in vergelijking met andere beroepen. Flexibele schema's zijn wereldwijd. Aldus is een verpleegcarrière financieel en psychologisch lonend.

Kansen zijn gevarieerd. Kies uw gewenste carrière in de verpleging, of het nu gaat om pediatrie, medisch / chirurgisch verplegen, de gezondheid van vrouwen, kritieke zorg, volksgezondheid, neonatale chirurgie, reisverpleegkundige, enz. Verpleging biedt opties om expertise en vooruitgang te ontwikkelen.

Elke dag biedt verschillende mogelijkheden om intellect, vaardigheden en mededogen te gebruiken.

Toelating

Toelating tot het verpleegprogramma is afhankelijk van de voltooiing van alle verpleegkundige vereiste cursussen en het voldoen aan alle toelatingseisen. Toelating tot het verpleegprogramma omvat concurrentie tussen alle in aanmerking komende kandidaten. Elke kandidaat wordt geëvalueerd volgens een proces dat is vastgesteld in overeenstemming met de richtlijnen van het Toelatings- en Progressiecomité (APC). De School of Nursing behoudt zich het recht voor om uit alle gekwalificeerde kandidaten te kiezen. Criteria en aanvullende overwegingen kunnen worden opgeheven of aangepast naar goeddunken van de APC. Studenten worden toegelaten in maart voor het herfstsemester van het verpleegprogramma en in oktober voor het voorjaarssemester.

Bewijs van goed moreel karakter zoals bepaald door de Missouri State Board of Nursing in de Nurse Practice Act (februari 2010) en door de American Nurses Association Code of Ethics for Nurses (2008).

 1. Alle verpleegkundige voorwaarden moeten worden ingevuld op het moment van toelating. Computergeletterdheid is vereist om te worden toegelaten tot het verpleegprogramma.
 2. Een minimum van een 2,75 cumulatief Grade Point Average is vereist op het moment van aanmelding.
 3. Minimumgraad C in alle verpleegkundige voorwaarden en verpleegcursussen. Een student die in elke verpleegkundige voorwaarde een lagere score dan C behaalt, mag die cursus slechts één keer herhalen.
 4. Een student die meer dan één D of F in een cursus of cursussen met een verpleegkundige prefix ontvangt, komt niet in aanmerking voor toelating tot het programma. Als de cursus bij UCM werd afgelegd, moet deze bij UCM worden herhaald.
 5. Het is studenten niet toegestaan zich meer dan eenmaal terug te trekken uit een verpleegopleidingseis of een verpleegopleiding zonder toestemming van de School of Nursing.
 6. Wetenschappelijke vereisten, zoals geïdentificeerd in NURSING Functional Major, BS Degree, moeten worden geëvalueerd als ze meer dan 10 jaar voorafgaand aan de gevraagde toelating worden genomen.
 7. Voltooiing van het GEA-examen (Algemene Onderwijs Assessment) met een minimum totaalscore van 425 en het aangewezen verpleegkundige toelatingsexamen om in aanmerking te komen voor toelating tot het verpleegprogramma. Informatie over de GEA en het aangewezen verpleegkundige toelatingsexamen kan worden verkregen bij het Office of Testing Services (Humphreys 216). Het is de verantwoordelijkheid van de student om ervoor te zorgen dat de testresultaten in de School of Nursing worden bewaard.
 8. De verpleegkundige aanvraag en instructies zijn online en er zijn een aanbetaling van $ 30 van toepassing. 1 januari is de deadline voor val opname in het verpleegprogramma en 1 juli is de deadline voor de lente toelating.
 9. Academische geschiedenis met patronen en trends die wijzen op potentieel voor academisch succes (bijv. Succesvolle afronding van een voltijds semester).
 10. Het is de verantwoordelijkheid van de student om ALLE officiële transcripties van andere universiteiten en hogescholen aan Undergraduate Admissions te vragen om te worden gepost als onderdeel van het officiële transcript van de student voor 31 december voor herfstopname en 30 juni voor lentetoelating.
 11. Speech and Hearing Exam is verkrijgbaar bij de School of Human Services, Martin Building, Room 34. Neem telefonisch contact op met de School of Human Services op 660-543-4993 om uw afspraak te plannen. Het is de verantwoordelijkheid van de student om ervoor te zorgen dat de testresultaten in de School of Nursing worden bewaard.

Aanvullende overwegingen gegeven aan het volgende:

 • De functionele vaardigheden die vereist zijn om succesvol te zijn in het verpleegprogramma, met redelijke aanpassingen.
 • Geschiktheid voor licentieverlening. De voltooiing van het programma garandeert niet dat u in aanmerking komt voor het afleggen van een licentietest. Raadpleeg de Wet verpleegkundige praktijk in de staat waarin u anticipeert op licentieverlening. In Missouri verwijzen we naar secties 335.046 en 335.066 ( http: .// pr.mo.gov/boards/nursing/npa.pdf ).
 • Krachtens 8 USCA §1621 is het de Board of Nursing verboden om professionele licentieverlening te verlenen aan een niet-in aanmerking komende, niet-onderdaan van de Verenigde Staten. Een persoon die een gekwalificeerd buitenaards wezen, een niet-immigrant of een vreemdeling is die in de Verenigde Staten is uitgezet, zoals gedocumenteerd door de VS, komt mogelijk in aanmerking voor licentieverlening. Personen die mogelijk toestemming hebben van de VS om hier voor een bepaalde duur of doel te zijn, komen echter mogelijk niet in aanmerking voor professionele licentieverlening volgens de federale wetgeving. ( href = "http://pr.mo.gov/boards/nursing/CITIZENSHIP-LAWFUL-PRESENCE.pdf )
 • Aantal kredieturen aan de University of Central Missouri .
  Studenten zullen worden ingedeeld in twee indelingen voor vergoeding van toelating tot het verpleegprogramma:
  * studenten die alle verpleegkundige basiscursussen hebben gevolgd bij Central; en
  * studenten die een credit hebben overgedragen voor een of meer verpleegopvoedingscursus (sen) van een andere instelling.

Verplichte basisvereisten zijn CHEM 1104, BIOL 3401, BIOL 3402, BIOL 3610, PSY 1100, SOC 1800, D

Directe toelatingsbeleid

De volgende criteria voor directe toegang zijn:

 1. Toegelaten tot UCM als eerstejaarsstudent met ACT 24 of hoger en een cumulatief Grade Point Average op de middelbare school van 3,00 of hoger.
 2. Verklaarde verpleging als majoor.
 3. Behoudt een cumulatief Grade Point-gemiddelde van UCM aan het einde van het tweede jaar.
 4. Behaalt een "beheerserniveau-score" (op basis van een percentiel) op het aangewezen examen voor toelating tot de verpleegkunde.
 5. Voldoet aan de criteria gepubliceerd in de UCM-undergraduate-catalogus en het School of Nursing Undergraduate Handbook vanaf de datum van formele aanvraag.
 • Directe toegang is beperkt tot 40 studenten per semester op basis van de datum van toelating tot UCM.
 • Studenten die rechtstreeks worden toegelaten, hebben dezelfde tijd om hun opleiding af te ronden als andere UCM-studenten.
 • Directe opname verpleegkundestudenten voltooien de verpleegkundige aanvraag met de gestelde deadlines zoals alle andere verpleegkundestudenten.
 • Een student die rechtstreeks borstvoeding geeft, kan zijn / haar plaats in het verpleegprogramma verliezen als hij / zij onder de gespecificeerde normen komt.
 • Studenten moeten alle verpleegkundige voorwaarden met succes afleggen bij hun eerste poging.
Opleiding te volgen in:
Engels
University of Central Missouri

Zie 6 andere vakken van University of Central Missouri »

Laatst bijgewerkt op December 13, 2018
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
279 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019