Bachelor in de verpleegkunde

Algemeen

4 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Nursing van Charles Sturt University al meer dan 30 jaar Charles Sturt University voor verpleegkundigen. Onze niet-gegradueerde studenten maken deel uit van de sterke en trotse verpleegkundige traditie van de universiteit en sluiten zich aan bij de afgestudeerden van de Charles Sturt University in heel Australië die bekend staan om hun veerkracht, veelzijdigheid en aanpassingsvermogen.

Om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de industrie en voorbereid bent op je rol als geregistreerde verpleegster, studeer je de Bachelor of Nursing bij Charles Sturt. Je kunt deze bacheloropleiding verpleegkunde voltijd of deeltijd studeren; en op de campus, online of een combinatie van beide. Houd er rekening mee dat de online intake van sessie 2 en 3 beperkte deelnamevereisten heeft.

A woman getting her blood pressure tested

Cursus hoogtepunten

Waarom een verpleegopleiding volgen aan de Charles Sturt University ? Onze geaccrediteerde opleiding bereidt je voor op het personeel in de gezondheidszorg, en je zult profiteren van onze sterke industriële banden en banden met regionale en grootstedelijke gemeenschappen in New South Wales. Patiëntenzorg vereist een holistische benadering en deze cursus biedt u de theorie, vaardigheden en begrip die u nodig heeft op de werkplek.

 • Praktisch programma:
  De Bachelor of Nursing ondersteunt studenten om ten minste 800 uur werkplekleren te ondernemen in een opwindend scala aan authentieke zorgomgevingen.
 • Professionele capaciteit opbouwen:
  Je werkt in een breed scala aan contexten en met patiënten gedurende de hele levensduur, en studeert af als een competente en flexibele geregistreerde verpleegkundige. Je kunt creatief en kritisch denken; en een reflecterende en ethische beoefenaar, opvoeder en facilitator zijn. Je pleit ook voor de gezondheid en het welzijn van de patiënt.
 • Professionele voorkeuren:
  Charles Sturt University heeft sterke banden met de Western, Far Western en Murrumbidgee Local Health Districts van New South Wales. Deze voorkeuren bieden de mogelijkheid om praktijkervaring uit de praktijk op te doen en ervoor te zorgen dat onze cursus relevant is voor de branche en voldoet aan de hedendaagse verpleegbehoeften.

Professionele erkenning

Deze cursus is een nationaal erkende en geregistreerde onderscheiding in het tertiair onderwijs. De cursus is in november 2014 geaccrediteerd door de Australian Nursing and Midwifery Accreditation Council (ANMAC) voor een periode van vijf jaar en goedgekeurd door de Nursing and Midwifery Board of Australia. Charles Sturt University zoekt momenteel accreditatie bij ANMAC voor de campus van Port Macquarie.

De huidige Bachelor of Nursing werd door de Nurses and Midwives Board op aanbeveling van de Australian Nursing and Midwifery Council van 1 november 2014 tot 1 november 2019 vermeld als een goedgekeurd studieprogramma dat leidt tot algemene registratie.

Carrièremogelijkheden

Charles Sturt University van de Bachelor of Nursing aan de Charles Sturt University worden erkend voor hun kritisch denken, diversiteit en professionaliteit. Veel verpleegkundigen die aan de Charles Sturt University opgeleid, hebben overzeese erkenning gekregen en werken nu internationaal.

 • Werk in openbare en particuliere zorginstellingen: van noodsituaties tot zorg na de procedure, verpleegkundigen zijn nodig in openbare en particuliere ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen, gemeenschapsgezondheidscentra, defensie, primaire en secundaire industrieën, verzekeringen, justitie, geestelijke gezondheid en gezondheid en veiligheid op de werkplek.
 • Verbeter de patiëntenzorg: gebruik uw kennis en vaardigheden om onderzoek te doen en de patiëntenzorg te verbeteren en vooruit te helpen.
 • Gespecialiseerd: na het behalen van een Bachelor of Nursing, heb je de mogelijkheid om je te specialiseren in elk gebied van verpleegkunde dat je interesseert.

Krediet en Pathways

Bij de uni komen gaat niet alleen over je ATAR. We begrijpen dat als je de kans krijgt om iets te studeren waar je een passie voor hebt, je echt kunt schitteren. We bieden een reeks Pathway opties, waaronder Early Offer - Schools Recommendation Scheme, Location (Regional) Adjustment, en het Indigenous Access Program (IAP) om je op weg te helpen naar je droomcarrière.

Erkenning van eerder leren (RPL) en krediet voor huidige competenties zullen worden toegekend aan in aanmerking komende kandidaten.

"Wat ik het leukst vind, is de flexibiliteit die Charles Sturt biedt en dat ik een opleiding van zeer hoge kwaliteit kan volgen terwijl ik andere dingen nastreef die belangrijk voor me zijn. Ik zou Charles Sturt in een oogwenk aanbevelen."
Abbey Jones - Bachelor in de verpleegkunde

vakken

Voor elk 8-punts onderwerp waarvoor u bent ingeschreven, moet u verwachten 10 tot 12 uur per week te besteden aan opdrachten en toegewezen lezingen, hulp bij zelfstudie, individueel of groepsonderzoek / studie, forumactiviteit, leren op de werkplek en het bijwonen van colleges, residentieel scholen of examens.

Als je vier vakken per sessie studeert, komt dit overeen met een fulltime baan. De werkdruk voor sommige vakken kan variëren als gevolg van een goedgekeurd cursusontwerp.

Graduatievereisten

Als student aan de Charles Sturt University je tijdens je cursus de verantwoordelijkheid om vaardigheden in de Engelse taal, lezen en schrijven en rekenen te blijven ontwikkelen, al naar gelang je discipline. Deze voortdurende ontwikkeling stelt u in staat effectief deel te nemen aan uw opleiding en bereidt u voor om het personeelsbestand te betreden.

Om af te studeren moeten studenten 192 punten naar tevredenheid behalen.

Internationale studenten

Behaal een internationaal erkende kwalificatie bij Charles Sturt University op een van onze levendige regionale campussen, of studeer online vanuit het comfort van uw eigen huis - waar ook ter wereld!

Let op: als u ervoor kiest om online te studeren bij Charles Sturt University , voldoet de cursusstudiemodus niet aan de noodzakelijke vereisten voor het verlenen van Australische studentenvisa.

Toelatingseisen

 • Een voltooid High School Certificate (of gelijkwaardig), met een ATAR van ten minste 65, inclusief eventuele in aanmerking komende correctiefactoren.

OF

 • Succesvolle afronding van minimaal twee vakken op universitair niveau (AQF-niveau Associate Degree of hoger) die een redelijke kans op succes aantonen via het algemene Grade Point Average (GPA) dat in deze studies is behaald.

OF

 • Een voltooid AQF-diploma dat is gestudeerd aan een TAFE, geregistreerde trainingsorganisatie (RTO) of universiteit - of gelijkwaardig.

OF

 • Gedeeltelijke voltooiing van een AQF-diploma, van ten minste 50%, gestudeerd aan een TAFE, geregistreerde trainingsorganisatie (RTO) of universiteit - of gelijkwaardig.

OF

 • Een voltooid AQF-certificaat III gestudeerd aan een TAFE, geregistreerde trainingsorganisatie (RTO) of universiteit - of gelijkwaardig.

OF

 • Een voltooid Tertiair Voorbereidingscertificaat van een Australische universiteit (of gelijkwaardig), waaruit blijkt dat er redelijke vooruitzichten zijn op succes door het behaalde Overall Grade Average of de behaalde Score.

OF

 • Een voltooid Vocational Education and Training (VET) Certificate IV in Enrolled / Division 2 Nursing (of gelijkwaardig) en AHPRA-registratie als Enrolled Nurse.

OF

 • Een voltooid diploma beroepsonderwijs en -opleiding (VET) in ingeschreven / divisie 2 verpleegkunde (of gelijkwaardig) en AHPRA-registratie als een ingeschreven verpleegkundige.

OF

 • Een voltooid Vocational Education and Training (VET) Advanced Certificate in Enrolled / Division 2 Nursing (of gelijkwaardig) en AHPRA-registratie als Enrolled Nurse.

OF

 • Een voltooide Vocational Education and Training (VET) Advanced Diploma in Enrolled / Division 2 Nursing (of gelijkwaardig) en AHPRA-registratie als een Ingeschreven Verpleegkundige.

OF

 • Een ingevuld ziekenhuiscertificaat in ingeschreven / divisie 2 verpleegkunde (of gelijkwaardig) en AHPRA-registratie als een ingeschreven verpleegkundige.

EN

 • Is geboren in Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk, de VS of Zuid-Afrika en heeft ten minste één kwalificatie behaald die in het Engels wordt gegeven en beoordeeld in een van deze landen.

OF

 • Geslaagde secundaire of tertiaire studies hebben van niet minder dan 5 jaar fulltime equivalent in Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk, de VS of Zuid-Afrika en ten minste één kwalificatie hebben behaald die in het Engels wordt gegeven en beoordeeld in een van deze landen .

OF

 • Een academische IELTS met een minimale algemene score van 7,0 zonder score onder de 7 in elk van de individuele vaardigheidsgebieden of een gelijkwaardige kwalificatie (zie Charles Sturt University ELP-concordantietabellen).

EN

 • Moet de minimale Engelse vereisten hebben behaald zoals gespecificeerd in de registratienormen voor Engelse taalvaardigheid van de Nursing and Midwifery Board of Australia. Engels is uw primaire taal - U moet ten minste zes jaar basis- en middelbaar onderwijs hebben gevolgd en naar tevredenheid hebben afgerond, dat uitsluitend in het Engels wordt gegeven en beoordeeld in een erkend land (Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, Ierland, Zuid-Afrika, Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten van Amerika) inclusief ten minste twee jaar tussen jaar 7 en 12.

OF

 • Engels is je primaire taal - Je hebt succesvolle secundaire en tertiaire of beroepsstudies van niet minder dan 5 jaar voltijds equivalent gevolgd in een erkend land (Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, Republiek Ierland, Zuid-Afrika, Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten). Staten van Amerika) en hebben ten minste één kwalificatie behaald die in een van deze landen in het Engels wordt onderwezen en beoordeeld.

OF

 • Engels is NIET uw primaire taal - U moet de vereiste minimumscores leveren met de IELTS (academische module) met een minimale algemene score van 7 en een minimumscore van 7 in elk van de vier componenten (luisteren, lezen, schrijven en spreken), of gelijkwaardige test.

OF

 • U bent een geregistreerde verpleegkundige met een huidige registratie bij de NMBA - Engelse taalvereisten zijn aangetoond voor geregistreerde verpleegkundige registratie bij de NMBA

Let op: de online intake van sessie 2 is beperkt tot degenen die een diploma van verpleegkunde hebben en zijn geregistreerd als een geregistreerde verpleegkundige (divisie 2). Als je een andere universitaire studie hebt afgerond, wordt je uitgenodigd om een aanvraag in te dienen en zullen we beoordelen of je in aanmerking komt voor deelname.

Engelse taalvereisten

U kunt normaal gesproken voldoen aan de vereisten voor Engelse taalvaardigheid (ELP) voor toegang tot de meeste Charles Sturt University cursussen door een van de volgende Charles Sturt University doen:

 • Het bewijs leveren dat u voldoende onderwijs in het Engels heeft gevolgd.
 • Academische IELTS behalen in de afgelopen 2 jaar, met een minimale algemene score van 6 en geen individuele score van minder dan 5,5.
 • Het behalen van een kwalificatie die door Charles Sturt als gelijkwaardig wordt beschouwd aan Academic IELTS (en de minimumscores).

Ondersteuning

Wil je dit jaar de middelbare school afmaken? Een paar jaar vrij nemen om erachter te komen wat je echt in het leven wilt doen? Moet je overal ter wereld lessen volgen?

Als je studeert aan de Charles Sturt University , staan we de hele tijd bij je om je te helpen je studie- en academische vaardigheden persoonlijk, online of via de telefoon te ontwikkelen. Wat uw situatie ook is, Student Central is uw eerste aanspreekpunt als student aan de Charles Sturt University . Ons vriendelijke ondersteuningsteam kan al je vragen beantwoorden, of je nu op de campus of online studeert.

Belangrijke punten

 • Charles Sturt University is de belangrijkste regionale universiteit van Australië. Charles Sturt-campussen zijn kleine, vriendelijke gemeenschappen, gevestigd in levendige regionale Australische locaties.
 • Charles Sturt University is # 1 voor afgestudeerden, meer Charles Sturt-afgestudeerden krijgen sneller banen dan afgestudeerden van enige andere universiteit in Australië. (Gids voor goede universiteiten 2020/21).
 • Charles Sturts benadering van lesgeven en leren, gecombineerd met praktische ervaring, zorgt ervoor dat afgestudeerden de beste kansen hebben om een loopbaan in het door hen gekozen beroep op te starten.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are ... Lees meer

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are skilled, confident and ready to get to work. Lees Minder
Albury , Bathurst , Oranje , Port Macquarie , Wagga Wagga , Canberra + 5 Meer Minder