University of Canberra heeft een scala aan beurzen beschikbaar voor internationale studenten.

Erkend en geaccepteerd in meer dan 160 landen

Als je een passie hebt om anderen te helpen en een toekomst in de verpleging te overwegen, dan biedt de UC's Bachelor of Nursing Course een uitstekend industrie- en wereldwijd gerespecteerd platform voor het opstarten van je carrière als verpleegkundige.

Deze meeslepende en volledig interactieve cursus bevat de nieuwste nationale en internationale interactieve lesmethoden en online oefenmethoden, terwijl innovatieve technologische en medische apparatuur wordt gebruikt om realistische scenario's te simuleren.

Als onderdeel van jou deze cursus, zul je ook meerdere klinische plaatsingsmogelijkheden ondernemen en waardevolle inzichten en ervaringen opdoen bij een groot aantal zorgaanbieders.

Als je deze cursus met succes voltooit, kun je een geregistreerde verpleegster worden in Australië en na je afstuderen beschik je over de nodige vaardigheden, ervaring en kwalificaties om overal ter wereld te worden erkend als verpleegkundige.

Deze driejarige voltijdse opleiding kan ook in deeltijd worden gevolgd en is volledig geaccrediteerd door de Nursing and Midwifery Board of Australia (NMBA) via het Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA).

Bestudeer een Bachelor of Nursing aan de UC en je zult:

 • inclusief primaire gezondheidszorg en gezondheidsbevordering, langdurige en residentiële zorg, geestelijke gezondheid, acute en kritische zorg, landelijke en externe diensten en beleidsontwikkeling
 • basiskennis en -vaardigheden verwerven om veilige, gevoelige, effectieve en holistische zorg aan mensen van alle leeftijden en achtergronden te bieden
 • deelnemen aan klinische laboratoria, tutorials, lezingen en seminars met face-to-face en online onderwijs
 • leren door een op concepten gebaseerde lesbenadering waarbij de wetenschap, ethiek en esthetiek van de hedendaagse verpleegkunde worden geïntegreerd
 • Beginselen van borstvoedingbeheer begrijpen en toepassen in verschillende settings
 • verwerf diepgaande kennis en begrip van het Aboriginal en Torres Strait Islander Health Plan.
 • ontwikkel en verbreed uw kennis, vaardigheden en werkhouding en bereid u voor op de klinische praktijk in de echte wereld
 • ondernemen professionele praktijken om te zorgen voor bereidheid tot werk als een beginnende verpleegkundige clinicus.

Work Integrated Learning (WIL)

WIL is een essentieel onderdeel van deze cursus en in het eerste semester krijgt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een observatieperiode van vier dagen om de realiteit van een carrière als geregistreerde verpleegkundige nauwkeurig te meten. In de loop van de komende drie jaar moet u ongeveer 880 uur aan klinische praktijk voltooien in een reeks lokale en regionale medische instellingen - inclusief pediatrie, ouderenzorg, medische en chirurgische, theater-, spoedeisende hulpafdeling (ED) en intensive care-afdeling ( ICU).

Deelnemende stageplaatsen zijn: Canberra Hospital, Calvary Public Hospital, Goulburn Base Hospital en verschillende aanvullende privéklinieken in en rond ACT en New South Wales. Ervaringen overzee naar landen zoals Tonga of studiekrach- ten voor verpleegkundigen in Canada zijn mogelijk ook beschikbaar tijdens deze cursus, die als een eer voor uw studie kunnen gelden.

UC cursussen zijn meeslepend en boeiend met tal van aanhoudende gesimuleerde leerervaringen met behulp van geavanceerde technologie die is ontworpen om realistische scenario's na te bootsen. Onze campus biedt meerdere high-fidelity gesimuleerde leeromgevingen op het nieuwe on-site University of Canberra Hospital - waardoor UC Bachelor of Nursing-studenten directe klinische praktijken kunnen ervaren in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Carrièremogelijkheden

Deze cursus leidt direct tot het in aanmerking komen voor registratie als een Australische gekwalificeerde geregistreerde verpleegster. Verpleegkunde is een gevarieerde carrière en een UC-getrainde RN kan comfortabel werk zoeken in de ziekenhuissector, privégezondheidszorg, eerstelijnsgezondheidszorg, gezondheidszorg op het platteland en op afstand en militaire ondersteuning. Een Australische RN-kwalificatie wordt ook internationaal zeer gerespecteerd en opent de deur naar talloze banen voor verpleegkundigen in het buitenland.

Cursus-specifieke informatie

De Bachelor of Nursing is volledig geaccrediteerd door de Nursing and Midwifery Board of Australia, via het Australian Health Practitioner Regulation Agency.
Er zijn niet-standaard Engelse taalvereisten voor deze cursus. Om in aanmerking te komen, moet je een academische IELTS van 7,0 in het algemeen of een equivalent hebben, zonder bandscore onder 7.0.

Aangenomen kennis: wiskunde - algemeen (minimaal vereist); Engels (verplicht); Biologische wetenschap (bij voorkeur); Chemie (bij voorkeur); Psychologie (aanbevolen).

Kandidaten met een CIT Diploma of Nursing ontvangen 24 studiepunten van gevorderd niveau.

Voordat u een klinische ervaring opdoet, moet u:

 • verstrek uw immunisatiegeschiedenis
 • een nationale politiecontrole aanvragen
 • solliciteren voor registratie bij kwetsbare personen
 • screeningstest voor tuberculose uitvoeren
 • teken alle vereiste NSW-gezondheidsformulieren
 • hebben kwalificaties in EHBO / CPR.

Hoog presterende studenten kunnen worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor de Bachelor of Nursing Advanced.

Toelatingseisen

Normale UC-vereisten voor toelating tot een undergraduate cursus.

Opleiding te volgen in:
 • Engels
University of Canberra

Zie 2 andere vakken van University of Canberra »

Laatst bijgewerkt op November 24, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
Duration
6 semesters
Voltijd
Prijs
30,700 AUD
Internationale studenten, per jaar. Binnenlands: CSP.
Op locaties
Op datum