Bachelor in de verpleegkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma is ontworpen om studenten te helpen wetenschappelijk en humanistisch voorbereid te worden om professionele verpleegsters te worden, en het biedt een basis voor graduate studie in de verpleging. Beginnende beoefenaars worden het vaakst ingezet in ziekenhuis- of gemeenschapsinstellingen. Ziekenhuizen bieden uitdagende kansen voor afgestudeerden met een baccalaureaat, evenals voorzieningen voor langdurige gezondheidszorg. In de gemeenschap zijn verpleegkundigen werkzaam bij afdelingen voor volksgezondheid, organisaties voor gezondheidsonderhoud, gezondheidscentra voor gemeenschappen en migranten, poliklinieken, artsenpraktijken, vrijwillige gezondheidsorganisaties en hospices. Steeds vaker hebben verpleegkundigen de mogelijkheid om deel te nemen aan ondernemingsactiviteiten als onafhankelijke zorgaanbieders. De strijdkrachten bieden ook uitstekende carrièrekansen voor afgestudeerden.

Wat je leert

Je zult bereid zijn om te zorgen voor complexe patiënten, families en gemeenschappen binnen interdisciplinaire teams. Studenten houden zich bezig met zowel klas- als klinische ervaringen in de regio Rochester en hebben zelfs de mogelijkheid om te leren in plaatsen zoals Peru en Costa Rica.

leerplan

We bereiden professionele verpleegkundigen voor die kunnen voldoen aan de gezondheidsbehoeften van een cultureel diverse samenleving. We doen dit door een streng academisch curriculum te combineren met stimulerende klinische ervaringen, die allemaal worden begeleid door toegewijde faculteitsleden.

RN's die al in het veld werken, kunnen ook naar een BSN werken. We bieden ook een tweedegraadsoptie voor studenten die al een bachelordiploma hebben in een ander vak.

Toelatingseisen

Voorwaardelijke toelating tot het programma

De toelating tot ons traditionele verpleegprogramma is competitief. Aanvaarding door het College garandeert niet dat het programma wordt geaccepteerd. Er is een aparte aanvraagprocedure voor verpleging, die moet worden ingediend tijdens het tweede jaar van de aanvrager.

Het programma accepteert gekwalificeerde studenten in een van de twee groepen:

 1. Studenten ingeschreven bij Brockport
 2. Overdracht van studenten van andere hogescholen en universiteiten (moet ten minste 15 studiepunten hebben bij Brockport en een overdrachts-GPA van ten minste 3,0)

Programma Accreditatie

De baccalaureaatopleiding in de verpleegkunde aan The College at Brockport is geaccrediteerd door de Commissie voor Collegiate Nursing Education.De baccalaureaat-opleiding in de verpleegkunde is ook goedgekeurd door het ministerie van Onderwijs van de staat New York.
NCLEX-RN © first-time slagingspercentages van onze studenten zijn consistent boven de NYS en VS first-time slagingspercentages.

Carrière Outlook

100% van onze afgestudeerden is voltijds werkzaam binnen zes maanden na afstuderen. Ze nemen posities in die werken op plaatsen zoals:

 • Trauma centra
 • Gemeenschappelijke ziekenhuizen
 • scholen
 • Gezondheid op het werk
 • Hospice zorg
 • Thuiszorg
Sommige van onze afgestudeerden gaan ook naar school om hun opleiding te vervolledigen als:
 • Nurse practitioners
 • Verpleegkundigen
 • Verpleegster onderzoekers
 • Verpleegkundige verloskundigen
 • Verpleegkundige anesthesiologen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Lees Minder