Cursus samenvatting

Goed eten staat centraal bij het ondersteunen van groei en ontwikkeling, het voorkomen van chronische ziekten en algemene vitaliteit in alle levensfasen. Voeding is de wetenschap van hoe het voedsel dat we eten van invloed is op onze gezondheid. Voedingsdeskundigen zijn wetenschappers die de gezondheid van het publiek bereiken, handhaven en bevorderen door middel van voedingsonderzoek, communicatie van voedingsinformatie of volksgezondheidsfora. Diëtisten zijn gespecialiseerde voedingsdeskundigen die, naast deze onderzoeken en rollen voor de volksgezondheid, geaccrediteerd zijn om met individuen en groepen samen te werken om hun gezondheidsresultaten en kwaliteit van leven te helpen verbeteren. Dit gebeurt in omgevingen zoals de gemeenschap, ziekenhuizen, privépraktijken, onderzoek en foodservice.

De Bachelor of Nutrition Science biedt een sterke basis in gebieden zoals voedingswetenschap, voedselchemie, biochemie en metabolisme, evenals training in voedingsonderzoek. Je kunt je kennis toepassen op verschillende community-instellingen. Deze omvatten het werken met organisaties en industrieën om betere voedingsnormen en -beleid te creëren, onderzoek te doen en samen met gemeenschappen de gezondheid te ondersteunen door middel van verbeterde voeding. Het programma is ontworpen om te voldoen aan de vereiste vereisten voor toelating tot de Master of Nutrition and Dietetics, die vereist is om in aanmerking te komen voor de geloofsbrieven van de geaccrediteerde praktiserende diëtiste.

Je bestudeert de bouwstenen van voeding: biochemie, voedingsepidemiologie, volksgezondheidsvoeding en fysiologie. Je onderzoekt de rol van voedingsstoffen in de regulatie van enzymen en metabole Pathways naar voedingsbronnen van voedingsstoffen en voedselproductie. Je zult ook voedingseducatie in de gemeenschap overwegen, inclusief de effecten van voedings- en voedingsbeleid op de gezondheid.

Cursus leerresultaten

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

  1. Demonstreer kennis en begrip van de basiswetenschappen met betrekking tot voeding en de interactieve rol van voeding in de gezondheid en de preventie van ziekten.
  2. Illustreer een bewustzijn van voedsel als een bron van voedingsstoffen, een waardering van voedselgewoonten en kan het sociale en culturele belang van voedsel identificeren.
  3. Kritisch beoordelen, analyseren en synthetiseren van informatie met betrekking tot voeding, voedsel en gezondheid.
  4. Pas principes van voedingswetenschap toe binnen onderzoeks- en praktijkomgevingen.
  5. Geniet van het scala aan toepassingen van voedingswetenschap in onderzoek en sociale omgevingen.
  6. Oefen kritisch denken en onafhankelijk probleemoplossen.
  7. Communiceer kennis en ideeën over voeding en voeding met anderen.
  8. Begrijp het belang van een onafhankelijke leerling die verantwoordelijkheid neemt voor hun voortdurende professionele ontwikkeling.

Jaar 1

Herfst

Onderwerp Code

Plus een van de volgende twee onderwerpen:

Opmerking: Studenten die een score van 65% of meer hebben behaald in NSW HSC Chemistry of gelijkwaardig, moeten CHEM101 en CHEM102 selecteren. Alle andere studenten moeten CHEM104 en CHEM105 selecteren.

Onderwerp Code

De lente

Onderwerp Code

Plus een van de volgende twee onderwerpen:

Onderwerp Code


Jaar 2

Herfst

Onderwerp Code

De lente

Onderwerp Code

Jaar 3

Herfst

Onderwerp Code

Plus één onderwerp zoals goedgekeurd door de cursuscoördinator.

De lente

Onderwerp Code

Plus, 18 studiepunten voor keuzevakken, waaronder de volgende DRIE onderwerpen uit de onderstaande lijst of andere onderwerpen zoals goedgekeurd door de cursuscoördinator:

Onderwerp Code

minderjarigen

Als studenten een minor wensen af te ronden als onderdeel van de Bachelor of Nutrition Science, is overleg met de academische programmadirecteur en latere goedkeuring vereist.

Faculteit van het bedrijfsleven

  • Zakenrecht
  • Bedrijfsinformatiesystemen
  • Beheer
  • Faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatiewetenschappen
  • Energie en klimaat

Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Geesteswetenschappen en de Kunsten

  • Creatieve kunsten
  • Culturele Studies
  • Engelse taal en taalkunde
  • Australische studies
  • Creatief schrijven
  • Geslachtsstudie
  • Inheemse studies
  • Wetenschap en technologie Studies
  • Beeldende Kunsten
  • Technisch theater

Faculteit Wetenschappen, Geneeskunde en Gezondheid

  • Geowetenschappen
  • Fysische geografie
  • Inheemse gezondheidsstudies

Faculteit der Sociale Wetenschappen

  • Menselijke geografie
  • Sociaal beleid
  • Sociale marketing
  • Gezondheid en veiligheid op het werk
  • Criminologie

Honors

Succesvolle afronding van de Bachelor of Nutrition Science met een credit-grade-gemiddelde stelt studenten in staat in te schrijven voor toegang tot de BSc (Honours) -cursus. Toekomstige aanvragers moeten de School Honours-coördinator raadplegen om hun belangstelling te registreren en betrokken te raken bij het selectieproces van supervisor en onderwerp.

accreditatie

De competenties voor voedingswetenschap van de Nutrition Society of Australia (NSA) worden door de cursus gehaald. De cursus voldoet aan de eisen van de NSA voor afgestudeerden om zich te registreren als voedingswetenschappers, na 3 jaar relevante werkervaring na het afstuderen. Momenteel worden voedingswetenschappelijke cursussen in Australië niet geregistreerd door een professionele instantie. Het programma is ontworpen om te voldoen aan de basisvereisten voor toelating tot de Masters of Nutrition and Dietetics, wat vereist is om in aanmerking te komen voor de geloofsbrieven van Accrediting Practising Dietitian.

Waarom kiezen voor deze cursus

Gezondheidszorg en sociale bijstand zijn de belangrijkste leverancier van nieuwe banen in Australië geweest en zullen naar verwachting de grootste bijdrage van 14,9% aan de werkgelegenheidsgroei leveren van 2018 tot 2023. Dit brengt interessante arbeidskansen en carrièremogelijkheden met zich mee. Bron: Werkgelegenheidsprojecties

Werken in gezondheid vereist praktische vaardigheden en hedendaagse kennis. Bij UOW zijn we toegewijd aan 'onderzoekend leren' dat je leert om voortdurend op zoek te gaan naar kennis, deze te analyseren en toe te passen in het door jou gekozen beroep. We integreren technologie in al ons leren en onderwijzen om ervoor te zorgen dat je afgestudeerd bent en uitblinkt in een constant veranderende en technologisch geavanceerde wereld. U zult profiteren van praktische stages waar u uw vaardigheden zult ontwikkelen op echte mensen, in de echte wereld.

Onze cursussen worden gegeven door professionals die wereldwijd toonaangevende onderzoekers en ervaren clinici zijn, zodat de vaardigheden en kennis die u opdoet, vandaag en in de toekomst kunnen worden toegepast op echte uitdagingen. Onze professionele gezondheidsdiploma's zijn geaccrediteerd door de industrie, dus de kwalificaties die u behaalt, worden erkend en zeer gegeerd als u afstudeert.

Carrièremogelijkheden

  • Biomedisch onderzoeker
  • Gemeenschap of geregistreerde verpleegster
  • Raadgever
  • diëtist
  • dokter
  • Oefening Wetenschapper / Fysioloog
  • Huisarts
  • Gezondheidsbeheerder
  • Gezondheidsbevorderaar
  • Gezondheidswerker
  • Industry Health Worker
  • Laboratorium technicus
  • voedingsdeskundige
  • Sportbeheerder
  • Psycholoog
  • Rehabilitation Specialist
  • Sport Rehabilitator
  • Sportwetenschapper
  • Wetenschappelijk onderzoeker
  • Allied Health Professional

Toelating

Een reeks toelatingsopties is beschikbaar voor studenten van alle leeftijden en academische achtergronden. De toelatingsprocedures zijn vastgelegd in de toelatingsprocedures van UOW en het toelatingsbeleid van de UOW.

Neem voor specifiek advies of vragen over een aanvraag contact op met het Future Students Team.

Krediet voor voorafgaand leren

Als u kunt aantonen dat u de leerresultaten voor onze vakken hebt bereikt door voorafgaandelijk leren, zoals eerdere tertiaire of TAFE-kwalificaties, komt u mogelijk in aanmerking voor een tegoed voor uw graad. Indien relevant voor het UOW-diploma, kan het gespecificeerde krediet voor specifieke vakken worden gegeven; indien niet relevant voor de graad, kan onbepaald krediet worden toegekend.

Engels Vereisten voor internationale studenten

Het volgende niveau van het Engels is vereist om toegang te krijgen tot dit programma:

IELTS Academic

  • Totale score: 6.5
  • Lezen: 6.0
  • Schrijven: 6.0
  • Luisteren: 6.0
  • Sprekend: 6.0

TOEFL (op internet gebaseerd)

  • Totale score: 86
  • Lezen: 18
  • Schrijven: 18
  • Luisteren: 17
  • Sprekend: 17

UOW College: Engels voor hoger onderwijs: credit (gewogen gemiddeld cijfer van 65 algemeen en minimum 50 in academisch lezen en schrijven)

Andere kwalificaties kunnen ook worden overwogen. Volledige informatie is te vinden op onze website met Engelse taalvereisten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van University of Wollongong »

Laatst bijgewerkt op May 25, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
mrt 2020
Duration
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
92,160 AUD
Voor binnenlandse studenten: door het Gemenebest gesteunde studenten zijn verplicht om een bedrag voor de studentenbijdrage te betalen in de kosten van hun cursus. Voor internationale studenten: de sessievergoeding is $ 15.360 per jaar en de cursuskosten
Deadline
sep 30, 2019
Domestic Applicants (UAC): 30 September 2019. Late applications will not be considered. Domestic Applicants (Direct): 25 October 2019. Late applications may be considered. International Applicants: 14 February 2020. Late applications may be considered.
Op locaties
Op datum
Begindatum
mrt 2020
Aanmeldingslimiet
sep 30, 2019
Domestic Applicants (UAC): 30 September 2019. Late applications will not be considered. Domestic Applicants (Direct): 25 October 2019. Late applications may be considered. International Applicants: 14 February 2020. Late applications may be considered.

mrt 2020

Location
Aanmeldingslimiet
sep 30, 2019
Domestic Applicants (UAC): 30 September 2019. Late applications will not be considered. Domestic Applicants (Direct): 25 October 2019. Late applications may be considered. International Applicants: 14 February 2020. Late applications may be considered.
Einddatum