Bachelor in de volksgezondheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Volksgezondheid is de kunst en wetenschap van het bevorderen van gezonde mensen, plaatsen en beleid. Volksgezondheid verbetert de gezondheid en kwaliteit van leven van een bevolking, door te werken om ziekte te voorkomen, het leven te verlengen en de gezondheid te bevorderen door wetenschappelijk populaties te analyseren en oplossingen voor problemen te genereren.

Deze graad

Deze graad geeft u inzicht in de belangrijkste problemen die van invloed zijn op de gezondheid van de bevolking. Je ontwikkelt vaardigheden in het verkrijgen, beoordelen en analyseren van gezondheidsinformatie; het plannen en beheren van een gezondheidsprogramma of -project en het verbeteren van de gezondheid van de bevolking.

Hoog presterende studenten kunnen aan het einde van de studie een Honours-jaar volgen om hun onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen en toe te passen. Professionele erkenning Afgestudeerden kunnen een aanvraag indienen om lid te worden van de Public Health Association of Australia.

Wat ga je studeren

Tijdens de UOW Bachelor of Public Health leer je de basis van de gezondheidssector en ontwikkel je inzicht in de problemen rond gezondheid, ziekte, behandeling en welzijn. Er is een nadruk op de wetenschappelijke basis van de volksgezondheid, samen met sociaal beleid en communicatieaspecten. De volgende majors zijn beschikbaar:

 • Sociale epidemiologie
 • Voedsel en samenleving
 • Gezondheidsbevordering

Cursus leerresultaten

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen in staat zijn om:

 1. Identificeer en verklaar de brede determinanten van ziekte, gezondheid en welzijn, en pas principes van sociale gelijkheid en eerlijkheid toe in alle aspecten van de volksgezondheidspraktijk.
 2. Begrijp het primaat van het uitvoeren van kwalitatief hoogstaand onderzoek en het proces voor het uitvoeren van een wetenschappelijk onderzoek.
 3. Toegang verkrijgen, kritisch beoordelen en het beste beschikbare bewijs toepassen om problemen met de volksgezondheid aan te pakken, en de kosten en baten van interventies op het gebied van de volksgezondheid te onderscheiden.
 4. Integreer kennis van relevant openbaar beleid en zorgstelsels in de praktijk.
 5. Neem deel aan de politieke processen om te pleiten voor gezondheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkheid.
 6. Demonstreer professionele vaardigheden, waaronder probleemoplossing, effectieve communicatie, teamwerk, reflectieve oefeningen en een streven naar voortdurend leren en professionele ontwikkeling.
 7. Discussieer intellectueel over de rol van voedsel als een sociale invloed op gezondheidsresultaten en evalueer op competente wijze de kwaliteit van voedselsystemen en -omgevingen.
 8. Gegevens van bevolkingsgroepen uit gezondheidsbewakingssystemen en screeningprogramma's op een betrouwbare manier verkrijgen, analyseren, interpreteren en communiceren.
 9. Ontwikkelen, implementeren en evalueren van volksgezondheidsprogramma's om overdraagbare en niet-overdraagbare ziekten onder bevolkingsgroepen te detecteren, voorkomen en beheersen.

Cursusstructuur

De Bachelor of Public Health vereist de succesvolle afronding van 144 studiepunten van onderwerpen, waaronder:

een. 72 studiepunten van kernvakken;

b. 48 studiepunten van een majoor van de volksgezondheid;

c. 24 studiepunten van keuzevakken geselecteerd uit het algemene rooster. Niet meer dan 12 studiepunten van keuzevakken worden op 100 niveau voltooid.

Studenten moeten een major selecteren aan het einde van de eerste sessie van een voltijdstudie.

Niet meer dan 60 studiepunten van 100-niveau vakken tellen mee voor de graad.

Kernonderwerpen

Jaar 1

Herfst sessie

Onderwerp Code

Lente sessie

Onderwerp Code

* Alleen voor studenten die de major Sociale Epidemiologie volgen. Alle andere studenten moeten HAS 251 voltooien in de Year 2 Spring-sessie.

Jaar 2

Herfst sessie

Onderwerp Code

Lente sessie

Onderwerp Code

** Alleen voor studenten die Food and Society of Health Promotion als major volgen.

Jaar 3

Herfst sessie

Onderwerp Code

Lente sessie

Onderwerp Code

*** De hoge behaalde studenten die geïnteresseerd zijn in een beperkte internationale stage van drie tot vier weken op een gebied van de volksgezondheid in beide zomer- of winterperiode hebben de optie om HAS 380 af te ronden in plaats van HAS 347. Om in aanmerking te komen om HAS 380-studenten te volgen, moet een minimale creditgraad hebben voor alle 200 vereiste niveaus voor de kern en de major. Studenten die in aanmerking willen komen om een OS-Help-lening aan te vragen, moeten HAS 380 ondernemen in de herfstsessie van het laatste jaar van de graad.

majors

Majors zijn beschikbaar in de volgende gebieden:

 • Sociale epidemiologie
 • Gezondheidsbevordering
 • Voedsel en samenleving

keuzevakken

Studenten zijn verplicht om 24 studiepunten van keuzevakken in het algemene rooster in te vullen. Onderwerpen uit de wetenschappen of sociale wetenschappen worden aanbevolen voor deze graad. Niet meer dan 12 studiepunten van keuzevakken worden op 100 niveau voltooid.

Dean's Scholar

Een Dean's Scholar-graad is beschikbaar voor hoog presterende studenten. Zie voor meer informatie de Bachelor of Public Health (Dean's Scholar).

Honors

Studenten die in de eerste drie jaar van de Bachelor of Public Health een hoge academische prestatie hebben bereikt, kunnen een aanvraag indienen om een extra vierde jaar op honoursniveau af te ronden. Zie voor meer informatie de Bachelor of Public Health (Honours).

accreditatie

Afgestudeerden kunnen een aanvraag indienen om lid te worden van de Public Health Association of Australia.

Waarom kiezen voor deze cursus

UOW is de thuisbasis van onderzoekers in de volksgezondheid die toonaangevend zijn in hun vakgebied in Australië en daarbuiten. Onze academici zullen u begeleiden en aanmoedigen om uw eigen carrière op het gebied van de volksgezondheid te bouwen, in welke richting u ook kiest. Bij UOW krijg je de kans om je praktische vaardigheden op het gebied van de volksgezondheid en professionele netwerken te ontwikkelen, waardoor je een afgestudeerde bent die klaar is om je carrière af te ronden.

Carrièremogelijkheden

 • Biomedisch onderzoeker
 • Gemeenschap of geregistreerde verpleegster
 • Raadgever
 • diëtist
 • dokter
 • Oefening Wetenschapper / Fysioloog
 • Huisarts
 • Gezondheidsbeheerder
 • Gezondheidsbevorderaar
 • Gezondheidswerker
 • Industry Health Worker
 • Laboratorium technicus
 • voedingsdeskundige
 • Sportbeheerder
 • Psycholoog
 • Rehabilitation Specialist
 • Sport Rehabilitator
 • Sportwetenschapper
 • Wetenschappelijk onderzoeker
 • Allied Health Professional

Toelating

Een reeks toelatingsopties is beschikbaar voor studenten van alle leeftijden en academische achtergronden. De toelatingsprocedures zijn vastgelegd in de toelatingsprocedures van UOW en het toelatingsbeleid van de UOW.

Neem voor specifiek advies of vragen over een aanvraag contact op met het Future Students Team.

Krediet voor voorafgaand leren

Als u kunt aantonen dat u de leerresultaten voor onze vakken hebt bereikt door voorafgaandelijk leren, zoals eerdere tertiaire of TAFE-kwalificaties, komt u mogelijk in aanmerking voor een tegoed voor uw graad. Indien relevant voor het UOW-diploma, kan het gespecificeerde krediet voor specifieke vakken worden gegeven; indien niet relevant voor de graad, kan onbepaald krediet worden toegekend.

Engels Vereisten voor internationale studenten

Het volgende niveau van het Engels is vereist om toegang te krijgen tot dit programma:

IELTS Academic

 • Totale score: 6.5
 • Lezen: 6.0
 • Schrijven: 6.0
 • Luisteren: 6.0
 • Sprekend: 6.0

TOEFL (op internet gebaseerd)

 • Totale score: 86
 • Lezen: 18
 • Schrijven: 18
 • Luisteren: 17
 • Sprekend: 17

UOW College: Engels voor hoger onderwijs: credit (gewogen gemiddeld cijfer van 65 algemeen en minimum 50 in academisch lezen en schrijven)

Andere kwalificaties kunnen ook worden overwogen. Volledige informatie is te vinden op onze website met Engelse taalvereisten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for th ... Lees meer

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for the quality of our teaching and research. The University began as an institute for the then the New South Wales University of Technology, Sydney at a single location in Wollongong. Since gaining independence in 1975, UOW has grown into an international multi-campus University, expanding to occupy two Sydney campuses and five regional campuses, as well as locations in Hong Kong and Dubai. With now over 36,000 students, more than 2,400 staff, and an economic impact of around $2 billion in activity annually, UOW is an influential part of its communities and the catalyst for Wollongong’s transformation into a University city. Lees Minder
Wollongong , Liverpool + 1 Meer Minder