Bachelor in de volksgezondheid

Colby-Sawyer College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de volksgezondheid

Colby-Sawyer College

Houd het publiek in goede handen

Help individuen en gemeenschappen een veilig, lang, gezond en productief leven te leiden door middel van ziektepreventie, wellnesspromotie en voorbereiding op noodsituaties.

Wees een probleemoplosser

Colby-Sawyer volksgezondheidsprogramma van Colby-Sawyer brengt je face-to-face met complexe problemen die de volksgezondheid beïnvloeden en kwetsbare bevolkingsgroepen treffen. Leer processen, benaderingen en interventies die de menselijke gezondheid beschermen, evenals de sociaaleconomische, gedrags-, biologische en omgevingsfactoren die van invloed zijn op de gezondheid en bijdragen aan ongelijkheden.

Volg cursussen epidemiologie; sociologie van veroudering; persoonlijke gezondheid en welzijn; geestelijke gezondheidszorgsystemen in de Verenigde Staten; en duurzaamheid en statistieken voor een goed afgerond volksgezondheidsonderwijs.

Netwerk met anderen in de staat die geïnteresseerd zijn in de volksgezondheid door het lidmaatschap van Colby-Sawyer bij de NH Public Health Association .

Onderzoek, verzamel en analyseer gegevens tijdens uw senior Capstone-project voor een diepgaande beoordeling en evaluatie van een volksgezondheidskwestie van uw keuze; onderwerpen waren onder meer geweld op universiteitscampussen, tienerzwangerschap, griepvaccinatie van universiteitsstudenten en de cholera-epidemie in de periode na de aardbeving in Haïti.

Breng uw kennis en onderzoeksvaardigheden in de klas in actie met een vereiste stage in een klinische omgeving of een overheidsagentschap voor de volksgezondheid.

Minor in gezondheidswetenschappen

Verken belangrijke gezondheidszorgkwesties en denk kritisch na over de toekomst van de gezondheidszorg door middel van cursussen in gezondheidsstudies, biologie, volksgezondheid en sociale wetenschappen. De minor voor gezondheidsstudies is een aanvulling op een breed scala van niet-gezondheidsgerelateerde majors en biedt extra carrièremogelijkheden in combinatie met programma's in ons bedrijf, milieustudies, humaniora, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen en onderwijsafdelingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 1, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New London, New Hampshire
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates