Bachelor in dierwetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Er zijn veel beroepen en carrièregebieden waar mensen hun capaciteiten en interesses in dieren gebruiken. Je kunt dagelijks met dieren werken of kennis van dieren combineren met andere talenten in het veld. Findlay bereidt je voor met uitgebreide praktische ervaring voor een verscheidenheid aan carrières op het gebied van dierwetenschappen.

Bekijk onze programma's om de juiste weg voor u te vinden.

Animal Science - Science Option

Dierwetenschappen / wetenschap stelt u in staat om met dieren te werken in een onderzoeks- en laboratoriumomgeving. Studenten leren de wetenschap achter de industriële praktijk en werken in een loopbaan met betrekking tot onderzoek en testen. Dierwetenschap / wetenschap kan het pad voor u zijn als uw interesses zijn:

 • Gestructureerd onderzoek
 • Diepgaande wetenschappelijke basis
 • Graduate schoolvoorbereiding
 • Conceptuele visie

Onze cursusbelasting omvat het veld met cursussen zoals:

Genetica

Een systeembenadering voor selectie en paring van vee: genfrequentie, erfelijkheid, relatie, inteelt, lijnenteelt, heterosis, kruising, directe en gecorreleerde respons op selectie, en het gebruik van stamboom, familie, nakomelingen testen en indices voor selectie.

Voeding

Leer de voeding en het beheer van de verschillende groepen gezelschapsdieren die veel producenten en hobbyisten tegenwoordig grootbrengen. Onderwerpen zijn onder meer dieetformulering, het onderzoeken van voedingsinvloeden op de prestaties en reproductie van dieren, evaluatie van voeding en managementfaciliteiten, en het aanpassen van rantsoenen om aan verschillende marketingbehoeften van dieren te voldoen.

Reproductie

Vergelijk mechanismen van alle belangrijke aspecten van de mannelijke en vrouwelijke reproductieve fysiologie van voedseldieren. Er zal nadruk worden gelegd op variatie in soorten met betrekking tot de reproductieve functie en op een gedetailleerd onderzoek van de belangrijkste reproductieve gebeurtenissen bij beide geslachten.

Voedselveiligheid

Verkrijg aanvullende kennis en ervaringen in de basisprincipes en praktijken van voedselveiligheid. Discussies, demonstraties en activiteiten die studenten kennis laten maken met biologische en chemische gevaren in voedsel als gevolg van onjuiste verwerking, verpakking, behandeling en opslag komen aan bod.

Ons curriculum is ontworpen om studenten voor te bereiden op een graduate school of banen in onderzoek, diervoeding en overheidsinstanties zoals:

 • Onderzoekslaboratoria
 • Voedsel- / vleesverwerkende bedrijven
 • Federale en staatsoverheidsinstanties
 • Particuliere onderzoeksbureaus
 • Diervoederbedrijven

Studenten beheren dagelijks meer dan 1000 boerderijdieren onder toezicht van een stalmanager en erkende dierenarts in ons 31.000 vierkante meter grote Dr. C. Richard Beckett Animal Science Building, beginnend in hun eerste jaar.

Animal Science - Industry Option

Dierwetenschappen / industrie stelt u in staat om met dieren te werken zonder een zware onderzoeksbasis, in tegenstelling tot carrières op het gebied van dierwetenschappen / wetenschap of veterinaire studies. Studenten uit de industrie leren de wetenschap die ze nodig hebben om over het onderwerp te weten, maar richten zich meer op:

 • Nauw samenwerken met dieren
 • Hands-on zijn
 • Creatief problemen oplossen
 • Branchepraktijken
 • Interpersoonlijke relaties

Met banen in de agrarische sector kunt u uw kennis in de praktijk omzetten.

Ons curriculum bereidt je voor op een verscheidenheid aan banen binnen het vakgebied, zoals:

 • Productie- en servicegerichte bedrijven
 • Beheer van kuddes
 • Verkoop en productie implementeren

Sectorfocusgebieden zijn onder meer:

 • Rundvleesproductie
 • Zuivelproductie
 • Schapenproductie
 • Varkensproductie
 • Paardenproductie
 • Landbouwproductie
 • Genetica

Onze cursussen bieden uitgebreide dekking van fundamentele principes zoals voeding, fokkerij, fysiologie en marketing tot complete productie- en managementprogramma's. Ook de structuur van de industrie, de vestiging van ondernemingen, een productiesysteem, productiepraktijken, selectiecriteria en verbeterprogramma's komen aan bod.

Dierwetenschappen - optie voor diergeneeskunde

Wat maakt Findlay tot een van de beste pre-veterinaire universiteiten van het land?

Deze optie bestaat uit vier jaar aan The University of Findlay en wordt afgerond met de toekenning van een bachelordiploma. Het is een programma dat is ontwikkeld in overleg met vertegenwoordigers van veterinaire scholen die de nadruk leggen op zowel een sterke academische voorbereiding als praktisch diercontact voor veterinaire kandidaten. Twee speciale seminars bieden oriëntatie op de verschillende gebieden van de diergeneeskunde en vergemakkelijken de toepassing op veterinaire scholen.

Afgestudeerden van Findlay's Pre-Veterinary Medicine Program hebben een acceptatiegraad voor dierenartsen van meer dan twee keer het nationale gemiddelde! 85% van de afstuderende klas van 2019 werd toegelaten tot de dierenartsschool.

Waarom kiezen voor het Pre-Veterinary Medicine Program van Findlay?

Onze studenten plukken de vruchten van uitstekende faciliteiten en sterke relaties met professionals uit de omgeving. Leermogelijkheden zijn onder meer:

 • On-site werken met vier praktiserende dierenartsen
 • Observeren bij veterinaire klinieken in de omgeving
 • Medicijnen voor kleine en grote dieren
 • Acceptatiegraad veterinaire school bijna tweemaal het nationale gemiddelde
 • Observeren in het paardenziekenhuis van Findlay (door de raad gecertificeerde paardenchirurg in het personeel). De University Equine Veterinary Services, Inc. (gevestigd in onze Engelse manege) biedt nood- en routinematige medische en chirurgische diensten voor Findlay's kuddes dieren en dieren van het grote publiek.

Vroege toelating

De majors in de pre-diergeneeskunde-optie die aan het einde van hun junior jaar vroege toelating krijgen tot een professioneel studieprogramma, krijgen een Bachelor of Science-graad van The University of Findlay afhankelijk van het feit dat ze 102 uur goedgekeurde cursussen hebben voltooid en de succesvolle afronding van het eerste jaar van veterinaire schoolstudies.

Ervaringsgericht leren een prioriteit!

Het programma van Findlay staat bekend om zijn praktische benadering van diergezondheid. Onze huidige studenten hebben verschillende achtergronden, waaronder landbouw, buitenwijken en stedelijke omgevingen. Ze genieten van een sterke academische basis ter voorbereiding op de veterinaire school, samen met praktische ervaring op een van de twee uitstekende boerderijcomplexen.

Lees meer over Dr. C. Richard Beckett Animal Science Building - inclusief een virtuele rondleiding!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Lees meer

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Lees Minder