Bachelor in medisch en gezondheidszorgbeheer

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Beheer van medische en gezondheidsdiensten

Neem je carrière naar het volgende niveau

De bacheloropleiding Medical and Health Services Management biedt zorgverleners met een associate's degree op het gebied van geallieerde gezondheidszorg, met de vaardigheden en competenties die nodig zijn om te functioneren als managers en supervisors in zorgomgevingen.

Leer van een door de industrie ervaren faculteit die uit eerste hand inzicht heeft in de strategieën, tactieken en alledaagse eisen van hun vakgebied.

De kern van het programma biedt een basis in management en human resources, evenals specifieke informatie over gezondheidsrecht en bio-ethiek, kwaliteitsverbetering, projectbeheer, economie, evidence-based praktijk en onderzoek, beleid en leiderschap. Met specialisaties kan het programma worden aangepast aan het door jou gekozen carrièrepad, waarbij elke specialisatie keuzevakken biedt op het gebied van lesgeven en volwasseneneducatie:

specialisaties

  • Medische assistentie: gericht op het beheer van een medische praktijk, inclusief boekhoud- en factureringsprocedures en informatica.
  • Chirurgische eerste assistent: omvat een sluitstukproject dat zich richt op actuele onderwerpen op het gebied van chirurgische assistentie, codering en terugbetalingspraktijken en informatica.
  • Chirurgische technologie: inclusief gedrag van organisaties, volksgezondheidsstatistieken en informatica.
  • Health Information Management: gericht op geavanceerde medische informatica, informatiebeheer, revenue management en compliance, en analyse van gezondheidsgegevens.
  • Algemene gezondheidszorg: kies uit cursussen management, boekhouding en facturering, interprofessionele samenwerking in de gezondheidszorg, marketingprincipes, onderzoek en rapportages, en informatica.

Bereid je voor om een ​​leider in het medische veld te worden

"In het ANU medische en gezondheidszorg- en servicebeheerprogramma verkrijgt u de relevante, praktijkgerichte vaardigheden die u nodig heeft om verder te komen in uw carrière."

eLearning via ANU

Bij American National University we dat iedereen de kans moet krijgen om zijn opleiding voort te zetten en zijn / haar carrièredoelstellingen te bereiken. Wij bieden drukbezette studenten in bachelor- en masterprogramma's de mogelijkheid om lessen te volgen via ons handige eLearning-platform. Als ANU eUniversity-student ontvang je hetzelfde beroepsgerichte onderwijs en persoonlijke aandacht van onze faculteit en staf die studenten in onze klas krijgen, inclusief academische advisering, mentoring en carrièreservices. Het enige verschil is dat je kunt kiezen wanneer je moet studeren, zodat het werkt met je schema, waardoor je meer flexibiliteit hebt om de prioriteiten van het leven in balans te brengen.

Kosten

OPMERKING: Dit programma wordt 100% online aangeboden via de ANU-eUniversiteit in veel landen. Chat alstublieft met Admissions voor meer informatie over de beschikbaarheid van het programma in uw land.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Lees meer

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Lees Minder
Salem , VS Online , Pikeville , Lexington , Roanoke + 4 Meer Minder