Ontdek medisch onderzoek

Schetst het menselijk lichaam je? Bent u op zoek naar een Pathway naar de geneeskunde? Onze Bachelor of Health (Biomedical Sciences) omvat onderwerpen op het gebied van fysiologie, farmacologie, biochemie, microbiologie, immunologie en moleculaire biologie om u uit te rusten voor uw biomedische carrière. Je verwerft vaardigheden in medische laboratoriumtechnieken, produceert wetenschappelijke rapporten voor biomedische experimenten en onderzoek. Je kunt ervoor kiezen om je biomedische graad online te studeren of te genieten van de USQ-ervaring op de campus.

Pathway om medicijnen te studeren

Streef je ernaar medicijnen te studeren? Onze Bachelor of Health (Biomedical Sciences) geeft je een brede kennis om je te helpen als je toegang wilt, via de Graduate Medical School Admissions Test (GAMSAT), naar de geneeskunde.

Professionele lidmaatschapsmogelijkheden

U komt in aanmerking om lidmaatschap aan te vragen bij professionele organisaties, waaronder The Australian Society for Microbiology, Australian Society for Biochemistry and Molecular Biology en de Australian Society for Medical Research.

Carrière resultaten

De Bachelor of Health (Biomedical Sciences) bereidt afgestudeerden voor op een carrière in medisch onderzoek, publieke en private onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en farmaceutische en diagnostische bedrijven. Je zult ook kennis en vaardigheden opdoen om je voor te bereiden op de Graduate Australian Medical Schools Admissions Test (GAMSAT) of voor verdere studie in hogere onderzoekstrategieën zoals PhD- en Masters-programma's.

Programmastructuur

Residentiële scholen

Naast de hieronder genoemde cursussen, krijgen externe studenten ook de mogelijkheid om op de campus te komen voor residentiële scholen waar u face-to-face lezingen en tutorials bijwoont, de faciliteiten gebruikt en medewerkers en andere studenten ontmoet.

Cursussen die moeten worden bestudeerd

 • Core-cursussen (24 eenheden)

Hoeveel kost het?

Geschatte jaarlijkse kosten voor uw eerste studiejaar (8 eenheden) in dit programma zijn:

Studiemodus / kosten

 • Commonwealth ondersteund: AUD 9352
 • Binnenlandse volledige kosten betalen: AUD 20000

Lening om u te helpen uw vergoedingen te betalen

U hoeft uw cursus (onderwerp) kosten misschien niet vooraf te betalen. Met HECS-HELP en FEE-HELP kunt u uw vergoedingen uitstellen tot uw inkomen een bepaald niveau bereikt.

Mogelijk komt u ook in aanmerking voor financiële ondersteuning van Centrelink.

Beurzen en financiële hulp

Je kunt mogelijk beurzen aanvragen om te helpen met je studiekosten.

Residentiële scholen

Dit programma omvat een residentiële schoolcomponent op de campus die reis-, verblijf- en maaltijdkosten met zich meebrengt.

Toelatingseisen

 • Vereiste voorkennis: Engels (4, SA) of gelijkwaardig
 • Aangenomen kennis: wiskunde A (4 SA)
 • Aanbevolen voorafgaande studie: in een van Biological Science, Chemistry or Science 21, of gelijkwaardig.

Als onderdeel van uw klinische ervaring, moet u ook de volgende documenten verstrekken:

 • bewijs van immuniteit tegen aangifteplichtige en besmettelijke ziekten
 • een ondertekende Qld Health Student Orientation Checklist, QLD Health Place Deed en een QLD Health Placement Privacy en Consent Deed of een ondertekende SA Health Student Orientation Checklist, SA Health Place Deed en een SA Health Privacy and Consent Deed
 • een getekende USQ Student Clinical Placement Policy Declaration.

Engelse Taalvereisten

U moet voldoen aan de toepasselijke Engelse taalvereisten. Voor dit programma is minimaal IELTS 6.0 of gelijkwaardig vereist.

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, kunt u zich aanmelden voor een door de universiteit goedgekeurd Engelstalig programma.

toelating Pathways

Een aantal andere Pathways is ook beschikbaar als je niet eerder hebt kunnen studeren of niet voldoet aan de vereisten voor deelname aan je programma van interesse.

* Verdere informatie over toelating

Een aangepaste selectieratio is het resultaat van het combineren van extra rangen via speciale toegangsschema's voor toelating.

Speciale toegangsregelingen voor opnames kunnen u helpen om het programma van uw keuze te beginnen door uw selectiepositie te verhogen, door onder bepaalde omstandigheden extra rangen toe te wijzen.

Hoe te solliciteren

Sluitingsdata

Rechtstreeks bij USQ:

 • Semester 1, 2019 - aanvragen sluiten maandag 18 februari, met semester 1 startend op maandag 25 februari 2019.

Als u zich via QTAC aanmeldt, moet u de sluitingsdatums van QTAC controleren.

Krediet voor eerdere studie of werkervaring

Je komt mogelijk in aanmerking voor studiepunten als je eerder hebt gestudeerd of relevante werkervaring hebt. Dit zal helpen om het aantal cursussen dat je moet studeren te verminderen om je programma te voltooien.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 5 andere vakken van University of Southern Queensland (USQ) »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Duration
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
20,000 AUD
Binnenlandse volledige kosten betalen