Bachelor of Nursing IBNU

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding


Degree overzicht

 • Studeren aan een universiteit die is gerangschikt in de World Top 100 voor verpleegkunde (1).
 • Leer van bovenstaande onderzoekers van wereldklasse in verpleging 2 , evenals van ervaren artsen en academici in de branche.
 • Begin aan stages vanaf het eerste jaar van je bachelordiploma en ervaar hoe het is om als verpleegkundige of verloskundige in een klinische setting te werken.
 • Wordt ondersteund door leermiddelen die 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u beschikbaar zijn.

(1) QS World Subject Rankings 2019
(2) 2018 Excellence in Research for Australia (ERA)

Momentopname

De gezondheidszorgsector verandert voortdurend met nieuwe technologieën en benaderingen om zorg te dragen voor het verbeteren van de detectie, diagnose en behandeling van chronische en acute ziekte, en met een sterke nadruk op het gezond houden van de bevolking. Ons verpleegkundig diploma evolueert met deze veranderingen, wat betekent dat je verzekerd bent van een branche-relevante, praktische kwalificatie die ervoor zorgt dat je klaar bent voor je carrière.

Er is een sterke focus op theorie en praktische ervaring, en je zult veel van je kennis opdoen in onze unieke klinisch geleide, authentieke ziekenhuis- en gezondheidsdienst op de campus. Onze state-of-the-art faciliteiten omvatten authentieke ziekenhuisafdelingen, klinische units en gemeenschappelijke ruimtes. Deze gesimuleerde ziekenhuisomgeving, bekend als het Horizon Hospital and Health Service (HHHS), wordt geleid door het uitoefenen van geregistreerde verpleegsters en verloskundigen (clinici) en is de enige in zijn soort in Zuid-Australië.

U krijgt dan de kans om deze vaardigheden verder te ontwikkelen wanneer u begint aan klinische stages in de wereld, metropolitan, regionale en landelijke ziekenhuizen en gezondheidsdiensten onder toezicht van geregistreerde verpleegkundigen.

Wat je nodig hebt

Studenten die activiteiten ondernemen waarbij interactie met patiënten / het publiek vereist is voor hun opleiding, zoals veld- of klinische stages / bezoeken en in universitaire klinieken en sportscholen, moeten aantonen dat ze voldoen aan de verplichte conditionele vereisten voorafgaand aan plaatsing. Deze omvatten strafrechtelijke geschillenbeslechting, kindgerelateerde werkgelegenheidsklaringen en immunisatievereisten. Ga naar de Clinical Placement Unit voor informatie over de belangrijkste vereisten en om toegang te krijgen tot de volledige checklists van studenten. Bij deelname aan de kwalificatie moet u bevestigen dat u voldoet aan de vereisten voor 'Fitness om te oefenen in klinische stages'.

Alle studenten die zijn ingeschreven voor een programma dat leidt tot professionele registratie moeten worden geregistreerd bij de relevante Nationale Raad. Het registratieproces wordt uitgevoerd door het Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA) waarbij de universiteit een kennisgeving aan AHPRA doet na de inschrijving in het programma.

Wat je zult leren

Deze opleiding bereidt je voor op plaatsing en je professionele verpleegcarrière met meer dan 170 uur leren in ons unieke door clinici geleide, authentieke gesimuleerde Horizon Hospital and Health Service (HHHS). U voltooit ook 1.000 uur in klinische omgevingen in metropolitan, regionale en landelijke ziekenhuizen en gezondheidsdiensten.

We geven les en beoordelen vier domeinen van de verpleegkunde tijdens je studie, waaronder:

 • collaboratieve en therapeutische praktijk
 • kritisch denken en analyseren
 • Professionele oefening
 • verzorging en coördinatie van zorg

De kwalificatie is bedoeld om u voor te bereiden op het voldoen aan vereisten voor de levering van gezondheidszorg voor de 21e eeuw en te reageren op de prioriteiten en trends van de Australische en internationale gezondheidszorg. Zes integrerende thema's zijn ingebed in het hele curriculum en vertegenwoordigen kernbenaderingen die de hedendaagse verpleegkundige praktijk informeren:

 • culturele competentie
 • op bewijs gebaseerde manier van werken
 • mentale gezondheid
 • primaire gezondheid
 • professionele communicatie
 • veiligheid en kwaliteit

Waarom Bachelor of Nursing

De University of South Australia heeft miljoenen dollars geïnvesteerd in klinieken en faciliteiten op de campus. Het Horizon Hospital and Health Service (HHHS) is een door een arts geleid, authentiek gesimuleerd ziekenhuis en een gezondheidsdienst op onze City East-, Mount Gambier- en Whyalla-campussen. Als een student verpleegkunde, kunt u deelnemen aan klinische leren en oefenen binnen de HHHS gedurende uw opleiding, in aanvulling op off-campus klinische stages.

De HHHS is een volledig uitgeruste, ultramoderne klinische leeromgeving die wordt bevolkt door bewoners van onze Horizon City en Community - een virtuele gezondheidsgemeenschap die uniek is voor UniSA. Het is ontworpen om uw begrip van praktijkervaring in de praktijk te vergemakkelijken, verbeteren en ondersteunen. Bewoners van Horizon hebben interactieve oefenpoppen met elk hun eigen persona, evenals echte mensen die optreden als bewoners, die hun eigen persoonlijke verhalen, relaties en gezondheidsgeschiedenissen hebben.

Als onderdeel van je studie zul je regelmatig contact hebben met en contact houden met bewoners van Horizon, zowel binnen de virtuele omgeving als in HHHS om je verpleegkundige kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te oefenen.

State-of-the-art faciliteiten, samen met docenten die ver boven de wereldklasse onderzoekers in Verpleegkunde * zitten, evenals academici en ervaren clinici, betekent dat u verzekerd bent van het allerbeste op het gebied van academische middelen, leerfaciliteiten en ondersteuning.

Deze graad is ook een goede optie voor diegenen die de flexibiliteit willen die hoort bij online leren en workshops op de campus - we bieden toegankelijke online leerfaciliteiten en toegewijde ondersteuningsmedewerkers die je bij elke stap bij zijn.

* 2015 Excellence in Research for Australia (ERA)

Je carriere

Geregistreerd verpleegkundigen spelen een sleutelrol in de voorhoede van de gezondheidszorg, met hun bijdrage aan cliëntzorg noodzakelijk voor het welzijn van de huidige samenleving. Deze graad bereidt je voor op het leveren van de hoogste kwaliteit zorg aan individuen en groepen, en ontmoet ook en reageert op Australische en internationale gezondheidsuitdagingen en prioriteiten.

Afgestudeerden kunnen werken in een breed scala van zorginstellingen, zoals:

 • ziekenhuizen
 • basisgezondheidszorg en gemeenschapsondersteunende diensten
 • ouderenzorg en revalidatiezorg
 • scholen
 • thuiszorg
 • behandelcentra voor drugs en alcohol
 • gemeenschapsgezondheidsorganisaties
 • geestelijke gezondheidszorg
 • internationale hulporganisaties

Afgestudeerden kunnen het Transition to Professional Practice-programma met een deelnemende werkgever voltooien.

Real World Connections

Als student profiteer je van onze sterke branchelinks. Je zult ook leren van ervaren clinici, inclusief geregistreerde verpleegkundigen, op de campus en wanneer je klinische stages voltooit als onderdeel van je studie.

Deze plaatsingen bieden u de mogelijkheid om uw klinische vaardigheden te oefenen, uw kennis in de praktijk te implementeren, te leren van ervaren professionals in de branche en waardevolle netwerken en relaties op te bouwen.

We organiseren ook regelmatig universiteitsbrede werknemersmeesterlessen en werkgelegenheidsexposities en alumni-evenementen in Australië en het buitenland.

Professionele accreditatie en erkenning

Afgestudeerden voldoen aan de academische eisen voor registratie bij de Nursing and Midwifery Board of Australia. De registratievereisten worden bepaald door de Nursing and Midwifery Board of Australia.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Lees Minder
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Meer Minder