Bachelor of Pharmacy (Honours) IHPC

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding


Degree overzicht

 • Studeer aan een van de top 5 universiteiten voor nationale werkgelegenheid, studenttevredenheid en onderwijskwaliteit in de farmacie (1).
 • Leer van een universiteit met een ver bovenstaand standaardonderzoek in de farmacologie en de farmaceutische wetenschappen (2).
 • Onderzoek in UniSA's nieuwe $ 247 miljoen ultramoderne UniSA Cancer Research Institute.
  Leer in onze on-campus, speciaal gebouwde apotheeklaboratoria en apotheekpraktijk.
 • Profiteer van onze brancheverbindingen en sterke banden met internationaal gerenommeerde onderzoeksconcentraties.
 • Krijg professionele praktijkervaring wanneer u stages in gemeenschaps- en ziekenhuisapotheken voltooit.
 • Profiteer van meer dan 50 jaar ervaring in het farmacieonderwijs.
 • Krijg twee kwalificaties met slechts één extra jaar studie wanneer je Australië's enige dubbele graad in Farmacie en Farmaceutische Wetenschappen voltooit.
 • UniSA biedt de enige apotheekgraad in Zuid-Australië en is een van de vier universiteiten in Australië die lid is van de prestigieuze National Alliance for Pharmacy Education (NAPE).

(1) QILT: Graduate Outcomes Survey Course Experience Questionnaire 2016-18 - Fulltime tewerkstelling, algehele tevredenheid en kwaliteitsindicatoren voor het onderwijs (undergraduate). Openbare SA-gestichte universiteiten alleen.
(2) 2018 Excellence in Research for Australia (ERA)

Momentopname

Met speciaal gebouwde leerfaciliteiten op de campus, internationaal erkend onderwijzend personeel en sterke professionele en klinische banden met de industrie, zijn wij de keuze voor aspirant-studenten in de farmacie.

Onze faciliteiten op de campus omvatten een apotheeklaboratorium waar u praktijkervaring opdoet in de biologische, chemische en farmaceutische wetenschappen, waarbij u de vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn voor ethische apothekerspraktijken in een evoluerend gezondheidssysteem. U zult ook profiteren van ons nieuwe praktijkpakket voor apotheken, waarin u leert medicijnen af te staan, patiënten advies te geven en de vaardigheden voor klinische dienstverlening te ontwikkelen die nodig zijn voor de hedendaagse apotheekpraktijk.

De belangrijkste aandachtspunten van deze graad zijn:

 • biologische, chemische en farmaceutische wetenschappen
 • het bereiden, bestuderen en monitoren van medicijnen en het gebruik ervan
 • Het verstrekken van pesonalised druginformatie en advies voor patiënten
 • ethische praktijk van de apotheek
 • onderzoeksmethoden
 • testen en reguleren van medicijnen
 • universiteit georganiseerde klinische stages in de sectoren gemeenschap en ziekenhuisapotheken

Als honoursstudent ontwikkel je geavanceerde vaardigheden in onderzoek, gericht op een specialisatiegebied in de farmacie en aanverwante wetenschappen.

Je hebt misschien ook de mogelijkheid om een double degree te behalen met een Bachelor of Pharmacy (Honours), Bachelor of Pharmaceutical Science met slechts één extra jaar studie. Om in aanmerking te komen, moet je in je tweede jaar een Grade Point Average (GPA) van 5 of meer ontvangen.

Wat je nodig hebt

Studenten die activiteiten ondernemen waarbij interactie met patiënten / het publiek vereist is voor hun opleiding, zoals veld- of klinische stages / bezoeken en in universitaire klinieken en sportscholen, moeten aantonen dat ze voldoen aan de verplichte conditionele vereisten voorafgaand aan plaatsing. Deze omvatten strafrechtelijke geschillenbeslechting, kindgerelateerde werkgelegenheidsklaringen en immunisatievereisten. Ga naar de Clinical Placement Unit voor informatie over de belangrijkste vereisten en om toegang te krijgen tot de volledige checklists voor studenten.

Alle studenten die zijn ingeschreven voor een programma dat leidt tot professionele registratie moeten worden geregistreerd bij de relevante Nationale Raad. Het registratieproces wordt uitgevoerd door het Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA) waarbij de universiteit een kennisgeving aan AHPRA doet na de inschrijving in het programma.

Wat je zult leren

Deze graad zal je voorzien van de kennis, vaardigheden en praktische expertise die nodig zijn om een carrière te beginnen in het steeds veranderende gebied van de farmacie.

Als honoursstudent is er ook een sterke focus op onderzoek en studeer je af met de vaardigheden die nodig zijn om onderzoeksprojecten in een gezondheidsgerelateerde setting uit te voeren en te beheren.

Tijdens je eerste twee jaar studeer je:

 • biologische, chemische en farmaceutische wetenschappen
 • ethische praktijk van de apotheek
 • veel voorkomende ziekten en de medicijnen die nodig zijn om ze te behandelen

Tijdens het derde en vierde jaar studeer je:

 • pharmacotherapeutics
 • klinische besluitvormingsprincipes
 • onderzoeksmethoden
 • proefneming en regulering van geneesmiddelen
 • geavanceerde apotheekpraktijk

In het vierde jaar voltooi je ook professionele stages in openbare instellingen en ziekenhuizen, met mogelijkheden voor landelijke en internationale ervaringen.

Waarom Bachelor of Pharmacy (Honours)

Afstuderen met een honours degree zal je onderscheiden van de massa, zodat je een concurrentievoordeel hebt en klaar bent voor een carrière in de industrie, onderzoek of verdere postdoctorale studie.

Wij bieden een state-of-the-art, speciaal gebouwd apotheeklaboratorium om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van geneesmiddelenontwikkeling en farmaceutische wetenschappen en een praktijkpakket voor de apotheek, waar u klinische en professionele competentie ontwikkelt en de essentiële communicatieve vaardigheden leert die nodig zijn bij het omgaan met patiënten. . Het pakket maakt gebruik van geïntegreerde informatietechnologie en digitale platforms om u voor te bereiden op de toekomst van de apotheekpraktijk.

Je carriere

Om succesvol te zijn als apotheker, moet u geïnteresseerd zijn in de gezondheid en het welzijn van individuen en de gemeenschap. Je moet ook interesse hebben in de natuurwetenschappen en de betekenis van sociale wetenschappen in de ontwikkeling van een gezondheidswerker onderkennen. Het vermogen om zonder supervisie en met een hoge mate van nauwkeurigheid te werken is essentieel, evenals de bereidheid om probleemoplossende vaardigheden op hoog niveau te ontwikkelen.

Daarnaast moet je gemotiveerd zijn om een intellectuele uitdaging aan te gaan, een verlangen te hebben om gespecialiseerde kennis in je vakgebied te verwerven, en een sterke interesse in onderzoek. U moet zorgvuldig, nauwkeurig en resultaatgericht zijn en beschikt over uitzonderlijke communicatieve vaardigheden om met patiënten om te gaan.

Met nieuwe geneesmiddelenontwikkelingen en verbeterde therapeutische ontwikkelingen hebben apothekers meer carrièremogelijkheden dan ooit tevoren, wat goed nieuws is voor afgestudeerden.

Apothekers krijgen werk in:

 • ziekenhuizen
 • apotheken
 • gemeenschapsdiensten
 • instellingen voor ouderenzorg
 • regelgevende instanties
 • bereidingen of diensten voor kritische zorg
 • diensten voor infectieziekten
 • academia en onderzoek

Als honoursstudent kun je er ook voor kiezen om een carrière in onderzoek na te streven - afgestudeerden met een honours degree zijn zeer gegeerd door potentiële werkgevers, met name binnen universiteiten en onderzoeksinstellingen.

De Bachelor of Pharmacy (Honours) kwalificeert studenten voor registratie als apotheker, maar om een praktiserend apotheker te worden, moet u het Pharmacy Intern Training Program bij UniSA of een andere instelling volgen. Andere postdoctorale kansen omvatten het klinische masterprogramma.

Real World Connections

Onze sterke banden met onderzoek betekenen dat u de kans krijgt om samen te werken met ervaren professionals in de sector, bekroonde onderzoekers en veelgeprezen academici. Dit is een geweldige kans voor u om belangrijke relaties en netwerken op te bouwen, die van vitaal belang kunnen zijn voor uw loopbaanontwikkeling na het afstuderen.

We organiseren regelmatig universiteitsbrede werknemersmeesterlessen en werkgelegenheidsexposities en alumni-evenementen in Australië en het buitenland.

Professionele accreditatie en erkenning

Het programma is geaccrediteerd bij de Australian Pharmacy Council.

Een succesvolle afronding van het programma voldoet aan de academische vereisten voor registratie als apotheker bij de Pharmacy Board of Australia. Om in aanmerking te komen voor registratie wordt bepaald door de Pharmacy Board of Australia en omvat een passend erkende en geschikte periode van onder toezicht staande training.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Lees Minder
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Meer Minder