Bachelor of Science Degree in Professional Health Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Orlando School of Acupuncture

Het Florida College of Integrative Medicine (FCIM) is toegewijd aan het bevorderen van deskundige beoefenaars van oosterse geneeskunde en het bieden van kwaliteits- en holistische zorgalternatieven in Central Florida. Start vandaag je carrière in AOM!

Bachelor of Science Degree in Professional Health Studies

Het Florida College of Integrative Medicine (FCIM) biedt een snel driejarig programma dat succesvolle afgestudeerden TWEE prestigieuze graden oplevert: een Bachelor of Science Degree in Professional Health Studies EN een Master of Science Degree in Oriental Medicine .

Ons curriculum integreert zorgvuldig de leringen en technieken van de oosterse geneeskunde (ook bekend als " Traditionele Chinese geneeskunde " of "TCM" ) met de basis van de westerse medische wetenschappen om een kennisbasis te produceren die geschikt is voor de praktijk van de oosterse geneeskunde in onze steeds -culturele en holistisch gerichte moderne samenleving.

Sluit je aan bij Open House en leer meer over onze Bachelor of Science in Professional Health Studies .

Admissions, Student Services en faculteitsleden zullen bij elk Open House aanwezig zijn om eventuele vragen over je toekomstige carrière in de oosterse geneeskunde en alternatieve gezondheidszorg te beantwoorden.

Deelnemers ontvangen een cadeaubon voor een GRATIS acupunctuurbehandeling.

FCIM nodigt u van harte uit om uit de eerste hand kennis te maken met de unieke lesmethode die wordt gebruikt in ons rigoureuze en opwindende curriculum. Bezoek onze school op elk moment tijdens de reguliere kantooruren en we zullen u met genoegen meer laten zien over onze prachtige campus en u betrekken bij een van onze vele doorlopende lessen.

We moedigen iedereen die geïnteresseerd is in de praktijk van oosterse geneeskunde en alternatieve gezondheidszorg aan om onze campus te bezoeken, met onze deskundige admissions-adviseurs te praten en de eerste stap te zetten naar een nieuwe en opwindende carrière die steeds populairder wordt in ons snel evoluerende leven. gezondheidszorg landschap!

116952_116879_bannerwithimage.jpg

Admissions

Vereisten voor toelating

De minimale toelatingseisen voor acceptatie zijn een middelbare schooldiploma en ten minste 60 semester uren krediet van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit. Elke student moet minstens 18 jaar oud zijn. De hogeschoolkrediet moet ten minste 30 studiepunten voor algemene vorming of vrije kunsten omvatten, waaronder, maar niet beperkt tot, Engels, geschiedenis, filosofie, literatuur, religie, kunst, muziek, sociologie, vreemde talen, geesteswetenschappen, wiskunde, scheikunde , biologie en psychologie met een minimum totale GPA van 2.0. Het college laat studenten niet toe onder de criteria "Ability to Benefit", wat betekent dat een middelbare schooldiploma en / of Certificate of High School Equivalentie vereist is voor alle toegelaten studenten.

De Admissions Department ontvangt, evalueert en verwerkt alle studententoepassingen. De primaire functie van de toelatingscommissie is om studentenaanvragers te beoordelen en te adviseren om ervoor te zorgen dat aan alle academische vereisten wordt voldaan om zich in te schrijven voor het programma Acupunctuur en Oosterse Geneeskunde.

Dit is wat je kunt verwachten van FCIM, een leider in Integrative Medicine:
  • Een uitgebalanceerd curriculum dat de leer en technieken van de oosterse geneeskunde, de westerse medische wetenschappen en klinische praktijken combineert om de juiste behandeling van de patiënt en de integratie van medische zorg in het totale zorgaanbod te ondersteunen
  • Een sterke faculteit bestaande uit praktiserende artsen met verschillende specialismen, van wie velen hun eigen praktijken uitoefenen en invloedrijke opdrachtgevers zijn op het gebied van integratieve geneeskunde
  • Bachelorniveau graden in een snel drie-jarig programma
  • Een uitgebreid evaluatieprogramma dat de voortgang, prestaties en verbeterpunten van elke student nauwlettend volgt
  • Een uitgebreide hands-on ervaring die begint in de klas
  • Volledig uitgeruste faciliteiten en een kliniek
  • Een waardevolle praktijkervaring voor patiëntenzorg door als intern arts in onze kliniek op de campus te werken

116953_116878_image.png

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Whether you are interested in integrative medicine as a career or an extension of existing medical practice, the Florida College of Integrative Medicine (FCIM) offers a unique program that integrates ... Lees meer

Whether you are interested in integrative medicine as a career or an extension of existing medical practice, the Florida College of Integrative Medicine (FCIM) offers a unique program that integrates the teachings and techniques of Oriental Medicine with the foundation of Western medical sciences. FCIM is unique in that this integration of knowledge is demonstrated consistently throughout our curriculum, which better prepares our graduates to meet the changing demands of America's fast-evolving healthcare landscape. Lees Minder