Je hoeft geen TOEFL-examenresultaat in te dienen om je aan te melden en te worden toegelaten tot de universiteit.

Overzicht

Het RN- tot BSN-programma van CalSouthern is ideaal voor geregistreerde verpleegkundigen (RN's) die het NCLEX-examen met goed gevolg hebben afgelegd en hun bachelor in verpleging nog niet hebben behaald. Dit is met name van cruciaal belang in het kader van het magneetherkenningsprogramma (MRP) van de gezondheidszorgsector dat vereist dat 80 procent van de stafverpleegkundigen van de magneetstatusziekenhuizen tegen het jaar 2020 een BSN-diploma of hoger behaalt.

Dit RN tot BSN-programma beschikt over een innovatief curriculum dat de vaardigheden van verpleegkundigen zal verscherpen en hun werkwijzen zal verrijken. Het combineert cursussen aanbieden van fundamentele verpleegkunde theorie met anderen met nadruk op de nieuwste praktische vaardigheden en kennis die nodig is in de praktijk. Het BSN integreert ook cursussen van CalSouthern's Scholen van Gedragswetenschappen en Business, waardoor studenten hun kerncurriculum kunnen aanvullen met keuzevakken in geestelijke gezondheidszorg, management, gezondheidszorg, administratie en leiderschap, naast andere momenteel relevante onderwerpgebieden. Het is een geweldige manier voor verpleegkundigen om zeer gespecialiseerde expertise te ontwikkelen en zichzelf in te zetten voor loopbaanontwikkeling in een interessegebied.

Programmadoelen

Definieer, ontwikkel en begrijp de rol en professionaliteit van de verpleegkundige in de baccalaureaatverpleging, inclusief professionele waarden, leiderschap, management en evidence-based patiëntenzorg.

Demonstreer het vermogen van docenten en studenten om eerdere, theoretische en evidence-based praktijkmodellen, gezondheidszorgbeleid, financiën en de vereisten van de regelgevende omgeving toe te passen in onderzoeks- en oefentoepassingen in verschillende gezondheidszorgomgevingen.

Ontwikkel het vermogen om informatiebeheer en patiëntzorgtechnologie te integreren in het onderwijs en de patiëntenzorg.

Identificatie en toepassing van principes voor leiderschap, ethiek, kwaliteitsverbetering en patiëntveiligheid en cultureel gepaste gezondheidsbevordering tijdens patiëntenzorg en managementsituaties gedurende de hele levensduur en in de gemeenschap.

Benoem een gekwalificeerde faculteit en promoot excellentie in het lesgeven door gebruik te maken van de huidige technologie en innovatieve strategieën om studentgericht leren te vergemakkelijken

Beschrijf en formuleer verbeterde professionele communicatie en samenwerking om de gezondheidsresultaten van patiënten te verbeteren.

Gebruik geschikte gegevens en beoordelingen om de resultaten van studenten, docenten of patiënten te verbeteren.

Speciaal aangepast collegegeld nu beschikbaar

Tussen 1 april en 31 juli 2019 biedt CalSouthern een verlaging van het collegegeld van $ 225 / credit voor de eerste 200 personen aan om deel te nemen aan het verpleegprogramma. Vanaf 1 augustus wordt het collegegeld verhoogd naar $ 325 / credit. Handel nu terwijl deze aanbieding duurt!

uitkomsten

De CalSouthern School of Nursing heeft de Bachelor of Science in Nursing-programma ontworpen om de volgende uitkomsten te produceren:

Geschreven communicatie

Demonstreer het vermogen om schriftelijk te communiceren, wat leidt tot begrip en begrip voor patiënten, familie en het interdisciplinaire gezondheidsteam.

Mondelinge communicatie

Blijk geven van bekwaamheid in het gebruik van mondelinge communicatievaardigheden passend gezien het doel en de context van de communicatie voor kwaliteitsvolle patiëntgerichte zorg.

Kritisch denken

Toepassen van kritisch denken en redeneren op basis van theoretische principes om onderscheid te maken tussen gevolgtrekkingen getrokken uit gegeven gegevens in klinische besluitvorming en evaluatie tijdens evidence-based verpleegkundige praktijken.

Cultureel en sociaal inzicht

Erken het belang van sociale en culturele diversiteit en ontwikkel een perspectief gebaseerd op de analyse van verschillende omgevingsfactoren die van invloed zijn op de wereldwijde gezondheidszorg.

Informatievaardigheden

Bepaal de aard en omvang van de benodigde informatie en toon het vermogen om informatica en andere bronnen te lokaliseren, evalueren en gebruiken ter ondersteuning van onderzoek, theorie en evidence-based verpleegkundige praktijken bij het beheer van zorg in het hele zorg continuüm.

Persoonlijke ontwikkeling

Integreer formeel academisch leren met persoonlijke ervaringen die de waarden altruïsme, zorgzaamheid, menselijke waardigheid, integriteit en sociale rechtvaardigheid promoten in alle verpleegkundige praktijksituaties.

Kwantitatief redeneren

Demonstreer de vaardigheid om analytische vaardigheden te gebruiken om praktijksystemen te begrijpen en te evalueren als een basis voor theoretische en evidence-based gezondheidszorgpraktijken.

Wetenschappelijk redeneren

Demonstreer een systeem van onderzoek dat afhankelijk is van empirisch bewijs om kwalitatief en kwantitatief onderzoek te evalueren als een basis voor theoretische en evidence-based verpleegkundige praktijken.

Ethische, juridische en professionele problemen

Pas ethische en wettelijke principes / verantwoordelijkheid toe op acties die belangenbehartiging, samenwerking en leiderschap bevorderen als professionals in de gezondheidszorg.

cursussen

Vereiste kerncursussen
 • NUR 2300 Professional Nursing Role Transition - 3 credits
 • NUR 2302 Theoretische grondslagen en professionele waarden in verpleegkunde - 3 credits
 • NUR 2304 Collaborative Strategies for Nursing - 3 Credits
 • NUR 2306 Informatica voor verpleging en gezondheidszorg - 3 Credits
 • NUR 2308 Levenslange gezondheidsbevordering in verpleegkunde - 3 credits
 • NUR 2310 Pathopharmacology - 3 Credits
 • NUR 2400 Inleiding tot verplegend leiderschap en management - 3 Credits
 • NUR 2402 Beleid, recht en ethiek in de gezondheidszorg - 3 Credits
 • NUR 2404 Physical Assessment - 3 Credits
 • NUR 2406 Gemeenschap en Bevolking Gezondheid Verpleging (practicum) - 3 Credits
 • NUR 2408 Nursing Research and Evidence Based Practice - 3 Credits
 • CAP 2402 Nursing Capstone - 3 credits

Core Courses moeten worden gevolgd in de volgorde waarin ze worden vermeld.Verpleging keuzevakken

Studenten moeten 15-semester credits van keuzevakken in verband met verpleegkunde of gebieden die verband houden met de vaardigheden die nodig zijn door verpleegkundigen.

 • NUR 2312 Cultural Care in Nursing Practice - 3 Credits
 • NUR 2314 Lesgeven en leren in de verpleegkunde - 3 Credits
 • NS 1106 Gezondheid en Voeding - 3 Credits
 • MATH 1305 Statistieken voor de Gedragswetenschappen - 3 Credits
 • ENG 1406 Professioneel en technisch schrijven - 3 credits
 • LDR 2125 Leadership Communication - 3 Credits
 • NUR 2410 Kwaliteitsmanagement in de verpleging en de gezondheidszorg - 3 Credits
 • NUR 2412 Gerontology Nursing - 3 Credits
 • NUR 2414 Complementaire en alternatieve therapieën in de gezondheidszorg - 3 Credits
 • BUS 2415 Zakelijke onderhandelingen - 3 credits
 • LDR 2490 Non-verbale communicatie in leiderschap - 3 credits

Ermee beginnen

Aan de slag met je Bachelor of Science in Nursing is een snel en eenvoudig proces. Er zijn geen toelatingsexamens en cursussen starten het hele jaar door maandelijks; u kunt uw programma beginnen zodra uw planning dit toelaat. Voer deze vier stappen uit:

 • Vul uw inschrijvingstoepassing in
 • Dien uw officiële academische afschriften van uw undergraduate cursussen in
 • Betaal je $ 75 aan aanmeldingskosten
 • Na acceptatie, onderteken je je inschrijfovereenkomst

Nadat de ondertekende deelnamecontract is ontvangen, neemt uw academische ondersteuningsteam contact met u op met uw academische adviseur en de studentensuccesadviseur. Zij zullen de begindatum van je eerste cursus bevestigen en je een snel, maar grondig oriënteringsproces voorstellen dat je alle informatie geeft die je nodig hebt om te beginnen. En ze zullen er voor u zijn bij elke stap die u zet om ervoor te zorgen dat u uw studie succesvol afrondt.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 1 andere vakken van California Southern University »

Laatst bijgewerkt op Mei 14, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
425 USD
Collegegeld per semester Krediet. Tussen 1 april en 31 juli 2019 biedt CalSouthern een verlaging van het collegegeld van $ 225 / credit voor de eerste 200 personen aan om deel te nemen aan het verpleegprogramma. Vanaf 1 augustus wordt het collegegeld verh
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen