Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Duur: Alles

Beste Medische Studies in Acupuncture 2019

Een bachelor's degree is een undergraduate programma die beschikbaar is in een verscheidenheid aan disciplines. Studenten meestal besteden hun opleiding leren over algemene onderwerpen, en neem dan een meer gerichte aanpak met lessen ontworpen rond hun gekozen carrière veld.

Kan je je afvragen, wat is een Bachelor in Acupunctuur? Dit programma is bedoeld voor studenten die willen genezing bieden via alternatieve methoden. Klassen zal variëren afhankelijk van het programma, maar ze kunnen theorieën en principes van acupunctuur, punt locatie, ondersteunende technieken, acupunctuur meridianen, de Chinese kruidengeneeskunde en hoofdhuid en auriculaire acupunctuur. Studenten zullen ook tal van mogelijkheden om te oefenen en krijgen hands-on ervaring.

Studenten die een acupunctuur diploma voordeel in een aantal manieren na te streven. De praktische ervaring die de programma's bieden bereidt hen voor het werken in het echte leven situaties.Acupunctuur is een populaire alternatieve therapie, en de programma's die herbology en Chinese geneeskunde bieden uit te breiden hun carrièremogelijkheden nog verder.

Het collegegeld en kosten voor het verkrijgen van een acupunctuur mate zal variëren van de ene instelling naar de andere. Enkele van de factoren zijn onder meer de reputatie van de school, de duur van het programma, en levert kosten. Studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met de scholen om erachter te komen wat de financiële verplichtingen zal zijn voor de specifieke programma ze geïnteresseerd zijn in.

De meeste afgestudeerden met een acupunctuur mate beslissen om hun onderwijs te gebruiken in de praktijk vorm, hetzij in een groep situatie of in een privé-kliniek. Sommigen kiezen ervoor om extra kennis in de Chinese geneeskunde en kruiden krijgen om zich te concentreren op dat aspect. Sommige afgestudeerden kiezen voor een hogere graad te verdienen om een ​​acupunctuur instructeur bij het college niveau.

Aan de slag met uw acupunctuur opleiding door onderzoek en scholen te vergelijken.Gebruik onze uitgebreide online database te zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Results in Acupuncture

Instituto Piaget

De undergraduate / undergraduate cursus in Acupuncture streeft naar een opleiding van hoge kwaliteit voor de verwerving van een profiel van klinische competentie voor de ... [+]

Medische Studies in Acupuncture. campusVila Nova de GaiaCursusdoelen

De cyclus van studies in acupunctuur is gericht op een opleiding van hoge kwaliteit om een ​​profiel van klinische competentie te verkrijgen voor de praktijk van autonome acupunctuur, in overeenstemming met Portaria 207-F / 14 en 172-C / 15 en de normen training en opleiding in het gebied (richtlijnen voor basiseducatie en veiligheid in de acupunctuur van de WHO en de Wereldfederatie van Acupunctuur- en Moxibustionverenigingen).

De cyclus van studies is gebaseerd op een studentgericht onderwijs- en leerproces, het bevorderen van een onderzoekscultuur en kritische reflectie, zelfmanagement van levenslang leren, ontwikkelen en integreren van kennis en vaardigheden van basis- en klinische wetenschappen, principes van acupunctuur en klinische praktijk in acupunctuur.... [-]

Portugal Vila Nova de Gaia
October 2019
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands