Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Bachelors in Allied Health 2019

Degenen die zich willen kwalificeren voor banen op professioneel niveau en meer willen leren over een bepaald vakgebied, besluiten vaak om een ​​bachelordiploma te behalen. Deze graden duren meestal vier jaar en ze combineren een balans tussen algemene en gespecialiseerde klassen.

Wat is een bachelor in geallieerde gezondheid? De zorgsector verandert in hoog tempo en studenten die dit diploma volgen, kunnen leren hoe ze veranderingen op dit gebied kunnen beheren en implementeren om zorginstellingen en klinieken succesvol te laten werken. Studenten kunnen verschillende klassen volgen, waaronder elementaire bedrijfsvakken en meer gespecialiseerde cursussen, zoals financieel management in de gezondheidszorg, compliance, gezondheidszorgplanning, gezondheidszorgsystemen en risicobeheer.

Studenten kunnen hun strategische planningsvaardigheden verbeteren terwijl ze hun diploma behalen, wat hen kan helpen te excelleren in hun carrière en promoties te verdienen. Ze kunnen ook hun management- en teamworkvaardigheden verfijnen, wat hen kan helpen om goed te werken in teams en samen te werken met mensen in welke baan ze dan ook krijgen.

De totale kosten van het behalen van een Bachelor in de Verenigde Gezondheidszorg zijn zeer variabel. Dit komt omdat de kosten kunnen afhangen van hoe lang een student neemt om het te voltooien, de specifieke vereisten van de school en hoeveel is vereist voor collegegeld, en of de cursussen online of persoonlijk worden gegeven.

Meestal eindigen degenen die afstuderen met deze graad op het gebied van de gezondheidszorg. Veel afgestudeerden werken als een health systems manager, health services manager, gezondheidszorgbeheerder, ziekenhuisbeheerder of manager, of operations administrator. Andere banen die beschikbaar zijn, zijn onder meer een positie als strategisch adviseur in de gezondheidszorg, arts-praktijkmanager, toezichthouder van de gelieerde gezondheidsafdeling of manager van medische apparatuur.

Veel lucratieve kansen kunnen wachten op degenen die besluiten om dit soort bachelordiploma te behalen, en programma's zijn overal ter wereld beschikbaar, zowel in persoon als online. Om erachter te komen welke school de juiste graad voor u biedt, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Allied Health

Central Methodist University

Ben je klaar om een ​​kennisbasis te ontwikkelen die je voorbereidt om deel uit te maken van een behandelteam in de gezondheidszorg? Hebt u interesse in Verpleging, Atlet ... [+]

Ben je klaar om een ​​kennisbasis te ontwikkelen die je voorbereidt om deel uit te maken van een behandelteam in de gezondheidszorg? Heeft u interesse in verpleging, atletiektraining, fysiotherapie, bezigheidstherapie of andere loopbaantrajecten voor de gezondheid? De afdeling Geallieerde gezondheidswetenschappen van de CMU biedt onze studenten de vaardigheden die werkgevers zoeken in de gezondheidszorg en de opleiding die nodig is voor voortdurend succes.

Over dit programma

De Bachelor of Health Sciences-programma bereidt je voor op een veelgevraagde carrière in steeds evoluerende en groeiende velden. Je krijgt uitdagende en lonende academische ervaringen, evenals hands-on leren. Als je al een Associate of Science-graad hebt behaald in een gezondheidsgerelateerd gebied, samen met certificering, ben je gekwalificeerd om deze bacheloropleiding te voltooien.... [-]

Verenigde Staten Fayette USA Online
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Studenten die willen graduate of professionele opleiding in de paramedische zorg gebieden zoals fysiotherapie of ergotherapie nastreven worden aangemoedigd om te kunnen d ... [+]

Bachelor in Allied Health

Studenten die willen graduate of professionele opleiding in de paramedische zorg gebieden zoals fysiotherapie of ergotherapie nastreven worden aangemoedigd om te kunnen deelnemen aan dit programma. Cursussen moeten worden genomen in chronologische volgorde en in het veld ervaringen worden vereist; studenten moeten hun intenties te bespreken met hun adviseurs, zodra ze besluiten om deze cursus plan te volgen.

Na voltooiing van de paramedische programma zullen de studenten hebben verdiend een Bachelor of Science graad in de paramedische zorg met één van de drie specifieke concentraties zoals fysiotherapie wetenschappen, ergotherapie en medische wetenschappen. De undergraduate programma zal helpen de student te vervullen vele voorwaarden die nodig zijn om toe te passen om af te studeren en de professionele programma's in de paramedische beroep.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands