HEALTHCARESTUDIES

Bachelors in Armenië 2021

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

Het hoger onderwijs in Armenië heeft drie niveaus, namelijk undergraduate degree opleiding genaamd baccalaureaat die 4 jaar duurt, gevolgd door een 2 jaar durende studie bij magistratuur. Het laatste niveau is de post-graduate studententijd die vaak neemt een totaal van 3 jaar voor het afstuderen.

Bachelor Opleidingen in Armenië

gevonden resultaten Filter

Bachelor of Science in de farmacie

Yerevan State University
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De bacheloropleiding bestaat uit 2 grote blokken: algemeen (44 studiepunten) en professioneel (196 studiepunten) onderwijs.

Lees meer

BA in de farmacie

Eurasia International University
BA
sep 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Armenian
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het doel van het academische BA in Pharmacy-programma is om gekwalificeerde en professionele apothekers voor te bereiden die goed zijn uitgerust met diepgaande praktische en t ...

Lees meer

Bachelor in de geneeskunde en bachelor in de chirurgie (MBBS)

Mkhitar Gosh Armenian-Russian International University
Bachelor
<
Voltijds
Engels
Campus

Mkhitar Gosh Armenian-Russian International University is een oude universiteit in Yerevan, de hoofdstad van Armenië. De universiteit is geaccrediteerd door ANQA, het national ...

Lees meer