Filter
Bachelor
Aruba Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Medische Studies op Aruba 2019/2020

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Hoger onderwijs in Aruba biedt verschillende cursussen. Leerlingen met een havo (hoger algemeen voortgezet onderwijs), MBO-diploma (midden-niveau appluied onderwijs, gericht op beroepsopleiding), of zelfs vwo (onderbouw) kunnen ervoor kiezen om door te gaan met hun hoger onderwijs. Universiteit van Aruba biedt opleidingen, zoals bachelor-, master-en zelfs doctoraat cursussen die variëren tussen de tijdsduur van 2 tot 4 jaar.

Medische Studies op Aruba

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Xavier University School of Medicine

Onze BSN Nursing programma kunnen studenten verdienen een driejarige versnelde Baccalaureate of Science in Nursing op onze Caribbean medische ... [+]

Onze BSN Nursing programma kunnen studenten verdienen een driejarige versnelde Baccalaureate of Science in Nursing bij onze Caribische medische school.

Het BSN-programma van de verpleging een aanvulling op de Caribische medische school en helpt te voldoen aan de lokale, regionale en wereldwijde behoefte aan hoog opgeleide, medelevend verpleegkundigen. Naast het verlichten van een kritisch tekort aan verpleging, afgestudeerden van Xavier's BSN-programma zijn ook in staat om hun opleiding te gebruiken om leidinggevende functies te realiseren in het leveren en het verbeteren van de gezondheidszorg door middel van effectieve communicatie.

Het BSN programma integreert een minimum van 58 uur semester van liberal arts educatieve programma dat natuurwetenschappen en wiskunde, communicatie, sociaal-gedragswetenschappen en de geesteswetenschappen omvat. De missie van de School of Nursing XUSOM is om-baccalaureaat opgeleide verpleegkundigen (RN) die dan zal zorgen meelevend diensten, het leveren van de hoogste standaard van veilige verpleegkundige zorg aan individuen, gezinnen en gemeenschappen voor te bereiden. U zult dit leren op een van de beste Caribische medische scholen in de wereld.... [-]

Aruba Oranjestad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands