Bachelor Opleiding in de Verenigde Gold Coast in Australië

Top Bachelors in de Verenigde Gold Coast in Australië 2018

Master

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

Australië heeft zeven van de top 100 instelling voor hoger onderwijs in de wereld! Australië zit boven de wil van Duitsland, Nederland en Japan, het plaatsen van achtste in de Universitas 2012 U21 ranglijst van National Education Systems Higher.

Deze schitterende stad heeft hoogbouw, en onder hen bestaan ​​uit onderwijs centra die beide diploma's, undergraduate en postgraduate opleidingen aanbieden. Campussen zijn over de stad, zodat het je aan de leerlingen om een ​​keuze te maken.

Bachelors in de Verenigde Gold Coast in Australië

Lees meer

Bachelor In De Verpleegkunde

Southern Cross University
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar January 2018 Australië Gold Coast +1 more

De Bachelor of Nursing biedt studenten een combinatie van fundamentele wetenschappen, professionele kennis en klinische ervaringen om de afgestudeerden voor een carrière in verpleging en gezondheid volledig te bereiden. De graad streeft naar afgestudeerden met de competentie, het vertrouwen en de flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderingen en bijdragen aan innovatie in het verpleegkundig beroep en het gezondheidszorgsysteem. [+]

De bachelor in de verpleegkunde Biedt studenten een combinatie van fundamentele wetenschappen, professionele kennis en klinische ervaringen om de afgestudeerden grondig voor te bereiden op een carrière in verpleegkunde en gezondheid. De graad streeft naar afgestudeerden met de competentie, het vertrouwen en de flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderingen en bijdragen aan innovatie in het verpleegkundig beroep en het gezondheidszorgsysteem.

Afgestudeerden zijn uitgerust om geluidsbewijs gebaseerde redeneringsvaardigheden toe te passen op hun verpleegpraktijk, de therapeutische zorg aan patiënten te verlenen, zorgverzorging aan individuen en groepen te coördineren en zelfstandig te werken en samen te werken in multidisciplinaire teams om effectieve resultaten te bereiken.... [-]