Bachelor Opleiding in West-Australië in Australië

Top Bachelors in West-Australië in Australië 2018

Master

Een bachelor's degree is een hoger onderwijs programma dat in ongeveer vier jaar kan worden verkregen. Veel bacheloropleidingen worden aangeboden in persoon als op online, zodat ook studenten die in afgelegen gebieden wonen of die de school full-time kunnen hun opleiding te bevorderen niet bij te wonen.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Victoria heeft acht universiteiten en diverse overheid gerunde instellingen die technisch en voortgezet onderwijs te vergemakkelijken. Daarnaast is er een toestand bibliotheek die goed is voor onderzoekers onderneming hoger onderwijs in het gebied.

Medische Studies in West-Australië in Australië

Lees meer

Bachelor Of Science (bsc) In Chiropractische Wetenschap + Bachelor In Klinische Chiropractie (bclinchiro)

Murdoch University
Campus Voltijd 5 jaar February 2019 Australië Perth

Dit is de enige volledig geaccrediteerde chiropractische cursus in WA. Je zult leren om een ​​zorgverlener te worden met de vaardigheden om pijn en invaliditeit van de ruggengraat en het spierstelsel te diagnosticeren, behandelen en voorkomen. [+]

Dit is de enige volledig geaccrediteerde chiropractische cursus in WA. Je zult leren om een ​​zorgverlener te worden met de vaardigheden om pijn en invaliditeit van de ruggengraat en het spierstelsel te diagnosticeren, behandelen en voorkomen.

In Chiropractische Wetenschap leert u hoe u de tekenen en symptomen van verschillende aandoeningen kunt herkennen, waaronder gewrichts- en spierafwijkingen en gerelateerde pijnsyndromen. Deze cursus heeft een afgeronde wetenschappelijke basis gecombineerd met de vereiste klinische vaardigheden, zodat u klaar bent voor werk.

Je krijgt praktische ervaring in je laatste jaren door te werken met echte patiënten in onze state-of-the-art chiropractie en revalidatie kliniek. Als u in de toekomst uw eigen praktijk wilt uitvoeren, omvat de cursus een Professional Practice Management-eenheid om u te helpen met het ontwikkelen van levenslange zakelijke vaardigheden, zoals het uitvoeren van een budget, het beheer van inventaris en financiën.... [-]