Bachelor Opleiding in de Verenigde Perth in Australië

Top Bachelor Opleidingen in de Verenigde Perth in Australië 2018

Master

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Australië heeft zeven van de top 100 instelling voor hoger onderwijs in de wereld! Australië zit boven de wil van Duitsland, Nederland en Japan, het plaatsen van achtste in de Universitas 2012 U21 ranglijst van National Education Systems Higher.

Perth is de thuisbasis van een prive en enkele openbare universiteiten. Curtin University en de University of Western Australia zijn gevestigd in deze stad. Ook Colleges van TAFE dat aanbod diploma's en certificaten-level cursussen zijn beschikbaar.

Bachelor Opleidingen in de Verenigde Perth in Australië

Lees meer

Bachelor Of Science (bsc) In Chiropractische Wetenschap + Bachelor In Klinische Chiropractie (bclinchiro)

Murdoch University
Campus Voltijd 5 jaar February 2019 Australië Perth

Dit is de enige volledig geaccrediteerde chiropractische cursus in WA. Je zult leren om een ​​zorgverlener te worden met de vaardigheden om pijn en invaliditeit van de ruggengraat en het spierstelsel te diagnosticeren, behandelen en voorkomen. [+]

Dit is de enige volledig geaccrediteerde chiropractische cursus in WA. Je zult leren om een ​​zorgverlener te worden met de vaardigheden om pijn en invaliditeit van de ruggengraat en het spierstelsel te diagnosticeren, behandelen en voorkomen.

In Chiropractische Wetenschap leert u hoe u de tekenen en symptomen van verschillende aandoeningen kunt herkennen, waaronder gewrichts- en spierafwijkingen en gerelateerde pijnsyndromen. Deze cursus heeft een afgeronde wetenschappelijke basis gecombineerd met de vereiste klinische vaardigheden, zodat u klaar bent voor werk.

Je krijgt praktische ervaring in je laatste jaren door te werken met echte patiënten in onze state-of-the-art chiropractie en revalidatie kliniek. Als u in de toekomst uw eigen praktijk wilt uitvoeren, omvat de cursus een Professional Practice Management-eenheid om u te helpen met het ontwikkelen van levenslange zakelijke vaardigheden, zoals het uitvoeren van een budget, het beheer van inventaris en financiën.... [-]