HEALTHCARESTUDIES.NL

Beste Medische Studies 2019/2020 in Azië

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

Azië is de wereld 's grootste en meest bevolkte continent, voornamelijk gevestigd zijn in de oostelijke en noordelijke halfrond. Het beslaat 8,7% van de aarde 's totale oppervlakte en bestaat uit 30% van de landoppervlakte.

Bachelor in Azië

gevonden resultaten Filter

Bachelor in de tandheelkunde

The British University in Egypt
Campus Voltijd 5 jaren Vraag informatie aan Egypte Cairo

De algemene missie van het programma is om erkend te worden voor innovatieve tandheelkundige educatie, toewijding aan culturele diversiteit, ontdekking, overdracht van wetenschappelijke kennis, de superieure vaardigheden van onze afgestudeerden en de hoogste mate van patiëntenzorg en service.

Bachelor of Engineering in Biomedical Engineering

City University of Hong Kong
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Hongkong Kowloon Tong

Deze belangrijke doelstelling is het nastreven van excellentie in onderwijs, onderzoek en innovatie door de combinatie van engineering met life sciences voor de bevordering van de menselijke gezondheid.

Graad in de farmacie

Kursk State Medical University
Campus Voltijd 5 jaren September 2020 Rusland Rusland online

De apotheekfaculteit werd opgericht in 1966. De faculteit bereidt de studenten voor op een carrière in de farmacie met een grondig begrip van drugs en ziekten. Het curriculum bevordert de interactie tussen apothekers en andere gezondheidswerkers. Het farmaciecurriculum biedt een professioneel vijfjarig programma dat leidt tot een farmaceutisch diploma.

Bachelor in de verpleegkunde (BNS)

Rangsit University International College
Campus Voltijd 4 jaren Januari 2020 Thailand Lak Hok

Het is een 4-jarig programma. Het programma is goedgekeurd en geaccrediteerd door de Thailand Nursing and Midwifery Council. De onderwijs- en leermethoden worden voornamelijk in het Engels gevoerd. Tijdens de klinische praktijk, zullen studenten echter worden geholpen om Thai te gebruiken voor de patiënten om aan de behoefte van cliënten te voldoen en zijn er extra Thaise taalcursussen beschikbaar voor internationale studenten om hun Thaise taalvaardigheid te verbeteren.

Bachelor in de farmacie

Kalinga University
Campus Voltijd 4 jaren Juli 2020 India Naya Raipur

Kalinga University is geconceptualiseerd als een centrum voor academische excellentie. De 30 hectare grote wifi-campus is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de internationale normen. Het Academic Block is volledig voorzien van airconditioning en bestaat uit kantoorruimten voor docenten, computerlokalen, reguliere klaslokalen met de nieuwste audiovisuele faciliteiten en een goed uitgeruste auditorium.

Bachelor in het medisch onderwijs

Syiah Kuala University
Campus Voltijd 4 jaren September 2020 Indonesië Banda Atjeh

Faculteit Geneeskunde werd opgericht op 1 april 1982 op basis van de graad van de president van de Republiek Indonesië nr. 16/1982 om tegemoet te komen aan de behoefte van Aceh Society aan een medische instelling. Faculteit Geneeskunde, met een A-accreditatie, is een van de meest geliefde faculteiten geworden, zoals blijkt uit de toename van het aantal studenten per studiejaar.

International Undergraduate Program (IUP) in de geneeskunde

Universitas Gadjah Mada
Campus Voltijd 11 semesters Vraag informatie aan Indonesië Yogyakarta

Opgericht op 5 maart 1946, heeft de Faculteit der Geneeskunde, Volksgezondheid en Verpleging UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) zich in de loop van de jaren sterk ontwikkeld en ontwikkeld. FK-KMK UGM heeft zich gepositioneerd om een toonaangevende universiteit te worden in Indonesië, Azië en in de wereld. Duizenden alumni hebben de gezondheidssector in Indonesië en de rest van de wereld afgestudeerd en gekleurd. Gelegen in een campus met tropisch klimaat, leuke sfeer en voorzien van verschillende faciliteiten die onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap ondersteunen. De visie van de School of Medicine is om een uitstekend nationaal medisch educatieprogramma te zijn dat innovatief, wereldwijd gestandaardiseerd en superieur is, en om de belangen van de natie en de mensheid te dienen met professionele human resources-ondersteuning. Leerstadia in een niet-gegradueerde opleiding van FK-KMK UGM omvatten 3. 5 jaar Undergraduate Phase, 2 jaar Professional Phase en 1 jaar stage.

Bachelor in de verpleegkunde (Hons)

International Medical University
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Maleisië Kuala Lumpur

De IMU Bachelor of Nursing is een vierjarig full-time programma dat een student voorbereidt om een ​​geregistreerde verpleegster te worden, gekwalificeerd om te oefenen in verschillende settings in de publieke of private gezondheidszorgsector. Na zijn afstuderen met een bachelor in Verpleegkunde, kan de afgestudeerde kiezen om te werken als een geregistreerde verpleegkundige of een geavanceerd diploma na te streven of post basisspecialisatie in moederschap, orthopedische, intensive care verpleegkunde, nierverpleging, PO-verpleegkunde, gemeenschap verpleegkunde, gerontologie verpleegkunde en meer . Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om hun studies verder te zetten op het niveau van meesters en doctoraten (PhD).

Bachelor in de verpleegkunde (Griffith University)

Kaplan Singapore
Campus Deeltijd 24 maanden November 2019 Singapore

De Bachelor of Nursing (Top-up) -programma biedt een mogelijkheid voor geregistreerde verpleegkundigen in Singapore en omringende landen die in het bezit zijn van een registratie bij de Singapore Nursing Board als geregistreerde verpleegkundigen om hun kwalificaties en vaardigheden te verbeteren. Dit programma heeft 14 succesvolle opnames gehad en meer dan 350 afgestudeerden en studenten sinds 2003. Het programma past een studentgerichte aanpak toe en heroriënteert de bestaande kennis en ervaring van geregistreerde verpleegkundigen naar proactieve probleemoplossende praktijken.

Bachelor of Engineering (Bio-Medical)

Universiti Teknologi Malaysia
Campus Voltijd 4 jaren Februari 2020 Maleisië Skudai

Toepassing van engineeringtechnieken in de biomedische wetenschappen breidt zich geleidelijk uit. Tegenwoordig is er, met de steeds toenemende complexiteit van medische technologie, een groeiende vraag naar technische professionals die een wisselwerking kunnen hebben op het gebied van biomedisch en engineering.

Bachelor in de farmacie

Aqaba University Of Technology
Campus Voltijd 5 jaren September 2020 Jordanië Aqaba

De oprichting van de faculteit voor farmacie aan de Aqaba University Of Technology bekroond met een bacheloropleiding in de farmacie en toegepast studieplan, is de selectie van gespecialiseerde cursussen om te voldoen aan de speciale toewijzing voor farmaceutische normen voor het onderwijs en afgestudeerden de nodige kennis te geven om het beroep uit te oefenen. een wetenschappelijke en morele.

Bachelor in ergotherapie

Saint Joseph University of Beirut
Campus Voltijd 4 jaren Oktober 2019 Libanon Beiroet

Ergotherapie (OT) is een noodzakelijk en duidelijk rehabilitatieberoep dat nog steeds in opkomst is in Libanon.

Bachelor in de verpleegkunde

Al-Ahliyya Amman University
Campus Voltijd September 2020 Jordanië Amman

Door de aanwezigheid van een ernstig tekort aan kaders verpleging een bachelor diploma kwam het idee van de instelling en de opening van het College of Nursing University, die tot doel heeft te bereiden en ontwikkelen van gespecialiseerde kaders om de prestaties van het verpleegkundig beroep te verbeteren en bij te dragen aan de ontwikkeling van de samenleving door het verstrekken van studenten met een wetenschappelijke en praktische kennis die aan de student wordt afgeleverd door een groep van de faculteit leden bovendien, het stimuleren van studenten om de ontwikkelingen in de specialisatie te volgen en hen motiveren om zelf-educatie en hun studie af te ronden om hogere kwalificaties te verwerven.

Bachelor in de geneeskunde

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Voltijd 6 jaren September 2020 Turkije Istanbul

De School of Medicine is opgericht met als doel een nieuw en ander perspectief op medisch onderwijs te introduceren, met zijn vooraanstaande faculteit, geeft prioriteit aan onderzoek, kennisproductie, het dienen van de volksgezondheid, het opleiden van toekomstige leiders in de geneeskunde en het worden van een onderwijs- en gezondheidsinstituut in universeel normen.

Bachelor in de biomedische technologie

Bahcesehir University
Campus Voltijd 8 semesters September 2020 Turkije Istanbul

Ingenieurs vinden een oplossing voor een bepaald probleem of om te voldoen aan een vereiste van een tastbaar product (machines, uitrusting, systeem of proces). Een ingenieur ontwerpt, bouwt, exploiteert, onderzoekt het product en het gedrag onder verschillende bedrijfsomstandigheden om het te verbeteren en te ontwikkelen.