Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Medische Studies in Biomechanics 2019

Een bachelordiploma, soms een baccalaureaat genoemd, is een bacheloropleiding. Dit educatieve pad helpt studenten meestal bij het opbouwen van een basisbegrip van een bepaald onderwerp. De meeste studenten kunnen een bacheloropleiding in drie tot vijf jaar afronden.

Wat is een bachelor in de biomechanica? De studie van biomechanica biedt een unieke kijk op de kruising van anatomie, wiskunde, biologie, fysiologie, natuurkunde en scheikunde. Het veld onderzoekt de krachten die op het lichaam inwerken en de effecten die ze kunnen produceren om studenten een beter begrip te geven van de probleemoplossende technieken die nodig zijn voor geneeskunde en gezondheid. Elke universiteit heeft enigszins verschillende cursussen beschikbaar, maar enkele voorbeelden zijn menselijke anatomie, medische terminologie, toegepaste anatomie en fysiologie, functionele biomechanica en trends in biomechanische analyse.

Veel studenten vinden dit onderwijs voordelig omdat het hen praktische ervaring biedt met gespecialiseerde apparatuur die wordt gebruikt om de interacties van mensen en hun omgeving te meten. Sommige specifieke vaardigheden die zijn opgedaan zijn communicatie, analyse en kritisch denken. Professionals kunnen deze vaardigheden misschien gebruiken om atleten beter te leren hoe ze hun prestaties kunnen verbeteren en blessures kunnen voorkomen.

De kosten van een bachelordiploma kunnen sterk variëren van school tot school en van land tot land. Universiteiten kunnen vaak collegegeld regelen, zodat aanvragers mogelijk rechtstreeks contact willen opnemen met scholen voor een prijsopgave.

Een bachelor in de biomechanica kan het onderwijs zijn dat studenten nodig hebben om een ​​zinvolle carrière te krijgen in de gezondheidszorg of sportmanagement. Sommige afgestudeerden kunnen deze opleiding gebruiken om sportfysiologen, ontwikkelingsingenieurs, biomechanische onderzoekers, sportwetenschappers, prestatiedeskundigen of fysieke trainers te worden. De exacte beschikbare carrières hangen vaak af van de academische en professionele ervaringen van de studenten. Sommige wetenschappers kiezen ervoor om deze graad te gebruiken als basis voor meer onderwijs.

Scholen over de hele wereld bieden bachelors. U kunt online en persoonlijke programma's vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Biomechanics

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Deze graad biedt u de mogelijkheid om een ​​uitgebreide achtergrond in de medische wetenschap en engineering van materialen te krijgen voor het repareren of vervangen van ... [+]

Kunstheup en kniegewrichten, vervanging bloedvaten en hartkleppen, kunsttanden en vullingen, contactlenzen, moderne drug delivery systemen en tissue engineering zijn slechts een paar van de toename van het aantal toepassingen van biomedische materialen.

Deze graad biedt u de mogelijkheid om een ​​uitgebreide achtergrond in de medische wetenschap en engineering van materialen te krijgen voor het repareren of vervangen van beschadigde, zieke of ontbrekende weefsels in het menselijk lichaam. De Biomedical Materials Science cursus is een van de weinige cursussen gericht even op de biologische en material sciences en onze afgestudeerden daarom vinden carrièremogelijkheden in een breed scala van gebieden die verband houden met de medische en tandheelkundige wetenschappen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Birmingham
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands