Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Bachelor Opleidingen in Biomedical Research 2019

Een bachelordiploma wordt behaald als een deelnemer zowel zijn of lagere divisie cursussen en eisen van de bovenste divisie heeft voltooid, die meestal vier jaar duurt. Programma's zijn ontworpen om deelnemers vertrouwd te maken met een bepaald onderwerp.

Wat is een Bachelor in biomedisch onderzoek? Dit programma is gericht op het bevorderen van het begrip van de studenten van het medische beroep en wat er nodig is om een ​​onderzoeker op het gebied van de geneeskunde te worden. Tijdens hun studie kunnen individuen fundamentele wetenschappelijke principes leren en het beheer van klinische onderzoeken. Klassen kunnen zich verdiepen in gezondheidszorgwetgeving, ethiek en moraliteit van onderzoek, privacywetgeving en gedragscode voor gezondheidszorg.

Personen die een graad in biomedisch onderzoek behalen, beschikken over het algemeen over uitstekende vaardigheden op het gebied van communicatie, onderzoek en kritisch denken. Elk van deze eigenschappen kan hen helpen om anderen beter te dienen en hun eigen persoonlijke doelen te bereiken.

De kosten van een bachelordiploma verschillen enorm. Wanneer een persoon naar school gaat en hoe lang het hem of haar kost om het programma te voltooien, zijn er twee factoren die de totale kosten van het lesgeld kunnen beïnvloeden.

Biomedisch onderzoek is een zeer interdisciplinair studiegebied en daarom zijn afgestudeerden van het programma meestal voorbereid op een aantal spannende en bevredigende carrières. Als gekwalificeerde gezondheidszorgdeskundigen kunnen deelnemers aan het programma artsen, onderzoek en ontwikkelaars, verpleegsters, zorgconsulenten, voedings- en voedingsdeskundigen, managers van gezondheidscentra of auditors in de gezondheidszorg worden. Ze kunnen succesvol zijn in de gezondheidszorg, onderzoek en ontwikkeling, farmaceutische, particuliere of overheidssector. Als medische onderzoekers kunnen deze personen een groot deel van hun carrière besteden aan het bestuderen van moderne geneeskunde, gezondheidsmanagement, biomedische technologie en klinisch onderzoek.

Waar een persoon ervoor kiest om zijn of haar Bachelor in Biomedical Research te behalen, hangt uiteindelijk af van zijn of haar locatie en budget. Online cursussen zijn handig omdat ze individuen in staat stellen een opleiding te volgen op hun eigen voorwaarden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Biomedical Research

Al-Ahliyya Amman University

Medische analyse werd opgericht als een van de Afdeling van de faculteit Farmacie en medische afdeling Wetenschappen in 1991, die bachelor's degree verleent in de spe ... [+]

medische analyse

Medische analyse werd opgericht als een van de Afdeling van de faculteit Farmacie en medische afdeling Wetenschappen in 1991, die bachelor's degree verleent in de specialiteit van medische analyse door (142) credit-uren verdeeld over vier academiejaren. Het omvat laboratoria van medische tests in aanvulling op de fundamentele wetenschap laboratoria: - Laboratorium Pathologie - Microbiologie Laboratorium - Laboratorium voor Biochemie Laboratorium Dam- Aserarah- Laboratorium voor Alotfillat- Laboratorium Hormonen - Laboratorium Immunologie.

bericht

Verbeteren van de kwaliteit van de wetenschappelijke output beroepspraktijk te onderscheiden op het gebied van medische analyse, en de bevordering van beroepsethiek, en toegepast wetenschappelijk onderzoek te bevorderen.... [-]

Jordanië Amman
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Karl Landsteiner University of Health Sciences

De masteropleiding in de humane geneeskunde is het tweede deel van bologna-compliant medische studies en dient als een wetenschappelijke opleiding voor de medische profes ... [+]

Master studies Humane geneeskunde

De masteropleiding in de humane geneeskunde bouwt voort op de bacheloropleiding in de gezondheidswetenschappen: het dient als een wetenschappelijke opleiding voor de medische professie en het verlenen van de nodige competenties voor onafhankelijke medische praktijken. Bovendien worden de sleutelcompetenties van de medische expert - professioneel handelen, interprofessionele samenwerking en communicatie - en andere kernkwaliteiten voor het medische beroep dienovereenkomstig in aanmerking genomen. De masteropleiding Humane geneeskunde wordt bekroond met de academische graad Dr.med.univ. voltooid.

De studenten krijgen een brede medische opleiding door uitgebreide kennis bij te brengen met een sterke focus op praktijkgericht lesgeven en een vroeg onderzoek van concrete menselijke medische vragen. De focus ligt op multidisciplinaire, gezondheidswetenschappelijke inhoud.... [-]

Oostenrijk Krems an der Donau
October 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands