HEALTHCARESTUDIES.NL

Beste Bachelor Opleidingen in de Verenigde Campinas in Brazilië 2019/2020

Een bachelor's degree is een hoger onderwijs programma dat in ongeveer vier jaar kan worden verkregen. Veel bacheloropleidingen worden aangeboden in persoon als op online, zodat ook studenten die in afgelegen gebieden wonen of die de school full-time kunnen hun opleiding te bevorderen niet bij te wonen.

Brazilië is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. Er is niet veel taalbarrière omdat de meeste van de cursussen worden aangeboden in de Portugese taal.Brazilië heeft 50 publieke en 80 private universiteiten

Campinas is een populaire stad in Brazilië bekend om haar cultuur en toerisme. Toch heeft de stad betrokken geweest bij andere sectoren, zoals het aanbieden van voorzieningen hoger onderwijs om een ​​volk. Instellingen als Unicamp en UNIP zijn hier gevestigd.

Medische Studies in de Verenigde Campinas in Brazilië

gevonden resultaten Filter

Graad in fysiotherapie

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)
Campus Voltijd 5 jaren Maart 2020 Brazilië Campinas

Fysiotherapie is een wetenschap die zich bezighoudt met de studie van de menselijke beweging in al zijn vormen en mogelijkheden.