Filter
Bachelor
Brazilië Juiz de Fora Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor Opleidingen in de Verenigde Juiz de Fora in Brazilië 2019

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Brazilië bieden een hogere opleiding die gedeeltelijk voor de studenten die willen geavanceerde onderwijs te volgen wordt gefinancierd. Ze moeten tussen de 18 en 35 jaar. Dit systeem voor hoger onderwijs kunnen leerlingen praktische vaardigheden die hen in staat stellen de 21e eeuw uitdagingen te leren.

Onderwijsinstellingen functioneren in Juiz de Fora zijn zeer stijlvol qua dienstverlening. De meest opvallende is Universidade Federal de Juiz de Fora.

Medische Studies in de Verenigde Juiz de Fora in Brazilië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Brazilië
Juiz de Fora
Studievorm
Tempo
Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

De algemene doelstelling van Diergeneeskunde natuurlijk is de opleiding van huisartsen binnen een holistische visie, de vaardigheden en competenties die nodig zijn voor d ... [+]

De getrainde professional is bevoegd om op te treden op het gebied van klinische en gezelschapsdieren chirurgie, kliniek en chirurgie van landbouwhuisdieren of de sport en ook in multidisciplinaire teams op het gebied van de volksgezondheid, ecologie, sanitaire voorzieningen en de preventie van zoönosen. In de productie en het fokken van dieren activiteiten, is actief op het gebied van de veehouderij creatie en productie van vlees en melk van verschillende soorten, evenals de technologie en de inspectie van dierlijke producten. landbouw en agribusiness beheer en de technische controle van de drugslaboratoria dier- en veevoederfabriek zijn ook gebieden van de rol van de dierenarts, onder vele anderen.... [-]

Brazilië Juiz de Fora
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands