HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Bachelors in de Verenigde Natal in Brazilië 2019

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

In Brazilië zijn er drie soorten graden: HBO - duurt tussen de vier tot zes jaar in beslag en studenten kunnen werken als docenten na het beëindigen van vier jaar onderzoek. Masters - duurt een tot twee jaar te bereiken; Doctoral / PhD - de hoogste graad je kunt studeren en duurt drie tot vier jaar te bereiken. Deze drie graden losjes overeen met de drie cycli van het Bologna-proces - het Europees systeem van hoger onderwijs. Dit betekent dat als u een undergraduate-diploma hebben behaald aan een Europese universiteit, moet je worden gekwalificeerd om een ​​Masters in Brazilië te bereiken.

Afgezien van de historische bezienswaardigheden, natuurgebieden en mooie stranden, Natal heeft een hoge klasse universiteiten en hogescholen. De opvallende daarvan zijn Internationaal Instituut voor Neurowetenschappen van Natal, en de Federale Universiteit van Rio Grande do Norte.

Bachelors in de Verenigde Natal in Brazilië

gevonden resultaten Filter

Fysiotherapie

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)
Campus Deeltijd 4 jaar Maart 2020 Brazilië Natal

De Bachelor of fysiotherapie graad aan UNI-RN zal een generalist, humanist, kritisch en reflectief, de totale technische en professionele attributen hebben.