HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Bachelor Opleidingen in de Verenigde Presidente Prudente in Brazilië 2019

Een bachelor is een academische opleiding die helpt bereiden studenten voor op een toekomstige carrière of om hun opleiding voort te zetten. Bachelor-diploma kan worden verdiend in ongeveer drie tot vijf jaar, afhankelijk van de prestaties van leerlingen, alsmede aan de eisen van elke specifieke opleiding.

Sommige van de beste universiteiten in Latijns-Amerika zijn gevestigd in Brazilië, een land dat meer dan 2000 instellingen voor hoger onderwijs heeft. Universiteiten in Brazilië kan worden onderverdeeld in de volgende classificaties: Federale overheid beheerde universiteiten; staat de overheid gecontroleerde universiteiten; gemeentelijke overheid beheerde universiteiten en prive-universiteiten.

De stad kreeg zijn naam van wijlen president Prudente de Morais. Het heeft verschillende universiteiten en hogescholen zoals geïntegreerde SESI en SENAI die een verscheidenheid aan cursussen aan te bieden.

Bachelors in de Verenigde Presidente Prudente in Brazilië

gevonden resultaten Filter

Graad in fysiotherapie

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)
Campus Voltijd 8 semesters Maart 2020 Brazilië Presidente Prudente

De fysiotherapeut gevormd door Unoeste wordt bereid niet alleen patiënten herstellen, maar ook om te voorkomen en aandoeningen van het menselijk organisme, genetische misvormingen of liggende verslavingen diagnosticeren. Deze professionele werken met kinderen, jongeren, volwassenen, senioren, zwangere vrouwen en mensen met een lichamelijke of geestelijke handicap.