HEALTHCARESTUDIES.NL

Beste Bachelor Opleidingen in de Verenigde Rio de Janeiro in Brazilië 2019

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Sommige van de beste universiteiten in Latijns-Amerika zijn gevestigd in Brazilië, een land dat meer dan 2000 instellingen voor hoger onderwijs heeft. Universiteiten in Brazilië kan worden onderverdeeld in de volgende classificaties: Federale overheid beheerde universiteiten; staat de overheid gecontroleerde universiteiten; gemeentelijke overheid beheerde universiteiten en prive-universiteiten.

Deze stad heeft vele faciliteiten om het onderwijs op alle niveaus. Een aantal van de opmerkelijke universiteiten en hogescholen in deze stad zijn Rio de Janeiro State University en de Federale Universiteit van Rio de Janeiro.

Bachelors in de Verenigde Rio de Janeiro in Brazilië

gevonden resultaten Filter

Geneeskunde

Universidade Iguaçu (UNIG)
Campus Voltijd 12 - 12 semesters Maart 2020 Brazilië Rio de Janeiro

De Medical School (BS) wordt aangeboden op Campus Nova Iguaçu, in full-time, die 12 semesters, met een totale werklast van 7990 uur les.

Fysiotherapie

Universidade Iguaçu (UNIG)
Campus Deeltijd 10 - 10 semesters Maart 2020 Brazilië Rio de Janeiro

Het ministerie van Fysiotherapie (Bachelor) wordt aangeboden in Campi Nova Iguaçu en Itaperuna de nachtdienst op 4200 uur en duurzame 10 semesters.

Psychologie

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)
Campus Voltijd 10 semesters Maart 2020 Brazilië Rio de Janeiro

Het verloop van de psychologie Celso Lisboa is gericht op psychologen en opvoeders in staat stellen om in te grijpen in de sociale sector, die een geïntegreerde opleiding in termen van multidisciplinariteit, flexibiliteit en creativiteit, van een huidige weergave van de psychologie.

Medische biologie

Universidade de Franca (UNIFRAN)
Campus Deeltijd 8 - 8 semesters Maart 2020 Brazilië Rio de Janeiro São Paulo +1 more

De academische opleiding van afgestudeerde professional in de medische biologie aan de Universiteit van Franca, wordt geleid in het profiel van de algemene en humanistische onderwijs, om te werken in de gezondheidszorg preventie en promotie-activiteiten binnen de hoogste kwaliteitsnormen en ethische principes. De nieuwe pedagogisch hoger bachelordiploma in de medische biologie project bijdraagt ​​aan de verbetering van de vaardigheden en competenties van de professional binnen de arbeidsmarktperspectief.

Afgestudeerde: Voeding

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
Campus Voltijd Maart 2020 Brazilië Rio de Janeiro

Het verloop van voeding gericht op het opleiden van generalist, humanistische en kritische professionals met uitzicht op de zorgbehoefte van de bevolking, met name op zoek naar promotie, preventie en het onderhoud van de gezondheid van het individu.

Graad: Geneeskunde

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
Campus Voltijd Maart 2020 Brazilië Rio de Janeiro

De medische school streeft naar interdisciplinariteit te bevorderen als voorwaarde voor de consolidatie van gespecialiseerde kennis.