Bachelor in Bulgarije

Beste Medische Studies in Bulgarije 2018

Master

Een bachelor's degree is een hoger onderwijs programma dat in ongeveer vier jaar kan worden verkregen. Veel bacheloropleidingen worden aangeboden in persoon als op online, zodat ook studenten die in afgelegen gebieden wonen of die de school full-time kunnen hun opleiding te bevorderen niet bij te wonen.

Ministerie van onderwijs houdt toezicht vaak het onderwijs in Bulgarije. De studenten die na te streven het hoger onderwijs op de universiteit krijgen vaak een bepaald percentage van de overheid sponsoring zodat zij met succes hun studie te voltooien.

Medische Studies in Bulgarije

Lees meer

Bachelor in de ergotherapie

University Of Ruse
Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Bulgarije Roese

Het belangrijkste doel van het programma in de ergotherapie is om specialisten die bijdragen dat bezigheid voor mensen met een fysieke, mentale of emotionele stoornissen door het ontwikkelen van, het herstellen of het handhaven van hun dagelijks leven en werk vaardigheden te voeden. [+]

Het belangrijkste doel van het programma in de ergotherapie is om specialisten die bijdragen dat bezigheid voor mensen met een fysieke, mentale of emotionele stoornissen door het ontwikkelen van, het herstellen of het handhaven van hun dagelijks leven en werk vaardigheden te voeden. Ze ook steun te compenseren voor permanent verlies van de functie door aanpassing van de thuis, op school en werkomgeving.

Het curriculum is ontworpen in overeenstemming met de eisen van het Europees netwerk van ergotherapie in het Hoger Onderwijs (ENOTHE) en de Wereldfederatie van ergotherapeuten (WFOT). In 2014 de bacheloropleiding aan de Universiteit van Ruse werd goedgekeurd door WFOT.

Het onderwijs is gestructureerd in fundamenteel en humanitaire cursussen, biomedische cursussen, ergotherapie cursussen en 1020 uur praktische training.... [-]