Filter
Bachelor
Canada Manitoba Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor Opleidingen in de Verenigde Manitoba in Canada 2019/2020

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Bachelors in de Verenigde Manitoba in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Manitoba

De Bachelor in de verpleegkunde wordt aangeboden in een gemeenschap die wordt gekenmerkt door een mozaïek van culturele groepen. Het curriculum geeft studenten een stevig ... [+]

De Bachelor in de verpleegkunde wordt aangeboden in een gemeenschap die wordt gekenmerkt door een mozaïek van culturele groepen. Het curriculum geeft studenten een stevige basis in theorie. Klinische praktijk geeft studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden en technieken toe te passen in de werkelijke zorg geven omgevingen, zodat onze afgestudeerden mensen zien in hun geheel bij het verlenen van een dienst van essentieel belang voor de gemeenschap gezondheid en het welzijn.

degree opties BN Bachelor in de verpleegkunde - 4 jaar MN Masters of Nursing interessante cursussen Het verstrekken van zorg in een multiculturele samenleving (inclusief een studiereis naar China) Perspectives on Mental Health Nursing Farmacologie in Nursing Practice Professionele mogelijkheden Clinical Nurse Specialist Gezondheidszorg beleid analist Geregistreerde verpleegster Consultant Public Health Nurse Schoolzuster Travel Nurse Onderzoeker Wat is er uniek aan dit programma op de U van M? ... [-]
Canada Winnipeg
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands