Filter
Bachelor
Canada Manitoba Winnipeg Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Medische Studies in de Verenigde Winnipeg in Canada 2019/2020

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Veel werkgevers jagen op de brede kennis, ervaring en het aanpassingsvermogen dat studenten verwerven door het bestuderen van in deze stad. Excellent hoger onderwijs instellingen in deze regio, zijn goed herkend en geïdentificeerd met deze eigenschappen van excellentie.

Medische Studies in de Verenigde Winnipeg in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Canada
Manitoba
Winnipeg
Studievorm
Tempo
University of Manitoba

De Bachelor in de verpleegkunde wordt aangeboden in een gemeenschap die wordt gekenmerkt door een mozaïek van culturele groepen. Het curriculum geeft studenten een stevig ... [+]

De Bachelor in de verpleegkunde wordt aangeboden in een gemeenschap die wordt gekenmerkt door een mozaïek van culturele groepen. Het curriculum geeft studenten een stevige basis in theorie. Klinische praktijk geeft studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden en technieken toe te passen in de werkelijke zorg geven omgevingen, zodat onze afgestudeerden mensen zien in hun geheel bij het verlenen van een dienst van essentieel belang voor de gemeenschap gezondheid en het welzijn.

degree opties BN Bachelor in de verpleegkunde - 4 jaar MN Masters of Nursing interessante cursussen Het verstrekken van zorg in een multiculturele samenleving (inclusief een studiereis naar China) Perspectives on Mental Health Nursing Farmacologie in Nursing Practice Professionele mogelijkheden Clinical Nurse Specialist Gezondheidszorg beleid analist Geregistreerde verpleegster Consultant Public Health Nurse Schoolzuster Travel Nurse Onderzoeker Wat is er uniek aan dit programma op de U van M? ... [-]
Canada Winnipeg
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands