HEALTHCARESTUDIES

Bachelors in de Verenigde Regina in Canada 2020/2021

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Hogeronderwijsinstellingen in Regina zijn divers in de programma's die zij aanbieden. De instellingen zijn verspreid over de regio, dus ieder bereid persoon kan in staat zijn om in te schrijven voor elke gewenste carrière keuze. Universiteit van Regina, die is een belangrijke voorziening op dit gebied deelt de naam met de stad.

Bachelors in de Verenigde Regina in Canada

gevonden resultaten Filter

Bachelor in gezondheidsstudies

University of Regina
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
English (Canada)
Campus

De Bachelor of Health Studies is een joint degree tussen de Faculteit voor Kinesiologie en Gezondheidswetenschappen en de Faculteit der Letteren in samenwerking met de First N ...

Lees meer