Bachelor Opleiding in Talca in Chili

Beste Bachelor Opleidingen in Talca in Chili 2018

Master

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

Onderwijs in Chili nadruk een technisch en hoger onderwijs door een universiteit. De meeste van de universiteiten in Chili biedt gevestigde student cultuur en de relatie met internationale studenten, ongeacht de taalbarrière. Het hoger onderwijs in Chili is toegankelijk in zowel de particuliere als de overheid gefinancierde universiteiten.

Medische Studies in Talca in Chili

Lees meer

Biotechnology Techniek

Universidad Católica del Maule
Campus 10 semesters February 2019 Chili Talca Curico

Je neemt de eerste school in zijn soort in de regio Maule, die een doorsnede die bereidt onze studenten om te werken in de productie en diensten, wetenschappelijk onderzoek en business management heeft 100% van onze academici hebben wetenschappelijke graad van doctor wetenschappen. [+]

Je neemt de eerste school in zijn soort in de regio Maule, die een doorsnede die bereidt onze studenten om te werken in de productie en diensten, wetenschappelijk onderzoek en business management heeft 100% van onze academici hebben wetenschappelijke graad van doctor wetenschappen.

Titel: Ingenieur (a) in de biotechnologie Academische graad: Bachelor of Science in de biotechnologie Duur: 10 semesters 2018 Jaarlijkse kosten: $ 3.275.000 * Inschrijving 2018: $ 140.000 Hoofdkantoor: San Miguel Campus - Talca Dag: Dag Studie Mode:

Hij is een getrainde professional te vinden, selecteren, ontwikkelen, innoveren en leiden biotechnologische processen, met behulp van micro-organismen, planten en dieren, beheren en / of wijzigen van biologische en / of metabole productieve niveaus en onderzoek systemen. Het is bevoegd om bij biologische processen aan het werk van levende organismen, cellen, weefsels, metabolieten (of een combinatie daarvan) met het oog op de productie, bioconvert, biologische afbraak, synthetiseren en / of te zuiveren producten die voldoen aan de sociale behoeften in een concurrerende en duurzame leefomgeving .... [-]


Kinesiologie

Universidad Católica del Maule
Campus 10 semesters February 2019 Chili Talca Curico

Meer dan 43 jaar ervaring in de opleiding van professionals en het leveren van innovatieve voorstellen voor het bestuderen en leren van onze toekomstige kinesiologists. [+]

Meer dan 43 jaar ervaring in de opleiding van professionals en het leveren van innovatieve voorstellen voor het bestuderen en leren van onze toekomstige kinesiologists.

Titel: Kinesiologist (a) Academische bachelor in de Kinesiologie Duur: 10 Semesters 2018 Jaarlijkse kosten: $ 3.418.000 * Inschrijving 2018: $ 140.000 Hoofdkantoor: San Miguel Campus - Talca Dag: Dag Studie Mode:

De wereld van het werk van een student krijgt professionele wetenschap toegepast op de menselijke beweging en haar disfuncties, fysiotherapie en revalidatie.

Oriënteert en projecten zijn praktijk op basis van een christelijke en integrale visie op de mens, wat bijdraagt ​​aan het oplossen van de grote problemen van de gezondheid van de bevolking gedurende de hele levenscyclus, in het bijzonder van kwetsbare groepen en risico.... [-]