HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in de Verenigde Zhuhai in China 2020/2021

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

De china hoger onderwijs voor een paar jaar is verkozen als een van de beste onder de Aziatische landen. Dit land heeft meer dan 150 publieke en private eigendom universiteiten verdeling over alle provincies van China. Het hoger onderwijs is het onderzoek gebaseerd.

Deze stad is een belangrijke toeristische bestemming in China, dit maakt het nog interessanter voor internationale studenten als ze kunnen zowel bestuderen hebben ongeƫvenaard plezier in het proces. Ze kunnen studeren in de scholen, zoals Zhuhai College van Jinan University, United International College en vele anderen.

Medische Studies in de Verenigde Zhuhai in China

gevonden resultaten Filter

MBBS (in het Engels)

Sun Yat-Sen University
Bachelor
<
Voltijds
<
6 jaren
Engels
Campus

Sun Yat-sen Universiteit werd goedgekeurd als een van de dertig universiteiten door het ministerie van Onderwijs van China voor internationale studenten hoofdvak in MBBS insch ...

Lees meer