HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Medische Studies in de Verenigde Zhuhai in China 2019

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

China, officieel de People 's Republiek van China, is een soevereine staat gelegen in Oost-Aziƫ. Het is de wereld 's meest bevolkte land, met een bevolking van meer dan 1,35 miljard.

Deze stad is een belangrijke toeristische bestemming in China, dit maakt het nog interessanter voor internationale studenten als ze kunnen zowel bestuderen hebben ongeƫvenaard plezier in het proces. Ze kunnen studeren in de scholen, zoals Zhuhai College van Jinan University, United International College en vele anderen.

Bachelors in de Verenigde Zhuhai in China

gevonden resultaten Filter

MBBS (in het Engels)

Sun Yat-Sen University
Campus Voltijd 6 jaren September 2019 China Kanton Zhuhai +1 more

Sun Yat-sen Universiteit werd goedgekeurd als een van de dertig universiteiten door het ministerie van Onderwijs van China voor internationale studenten hoofdvak in MBBS inschrijven (Programma van de klinische geneeskunde in het Engels). Het programma volgt de "Voorlopige verordeningen betreffende kwaliteitscontrole normen van het Engels-gedoceerd Medisch Undergraduate onderwijs voor internationale studenten in China", en praktijken van de wetenschappelijke principes van ...