Filter
Bachelor
Studievorm: Alles Duur: Alles

Top Bachelors in Chiropractic Medicine 2019

Het verkrijgen van een bachelor's degree is een belangrijke eerste stap in het nastreven van elke loopbaan, en het kan deuren openen voor een verscheidenheid aan professionele en educatieve mogelijkheden. Terwijl veel studenten kiezen om het personeelsbestand in te voeren na het afstuderen, anderen kiezen voor een master of doctoraat na te streven.

Wat is een Bachelor in chiropracty? Chiropractie geneeskunde is een snel groeiende gebied wereldwijd. Een programma op dit gebied zal helpen bij de voorbereiding met de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je carrière te beginnen. Hoewel veel landen eisen een master's degree te oefenen beginnen, het programma is een uitstekende stap. In de loop van de studie, zal je leren over de behandeling en diagnose van de botten, gewrichten en spieren gerelateerde aandoeningen. Hoofdgerechten omvatten anatomie en fysiologie.

Chiropractie geneeskunde is een gerespecteerde drugsvrije oplossing voor vele kwalen, en chiropractors zijn in hoge vraag.Beoefenaars worden gerapporteerd aan een hoge arbeidssatisfactie bezitten terwijl het verdienen salarissen vergelijkbaar met tandheelkundige en medische artsen in andere gebieden.

De kosten van het programma zal sterk afhankelijk van de instelling die u kiest om te wonen. U zult willen ervoor zorgen dat u volledig onderzoeksprogramma's en vind de optie die uw financiële behoeften past. Contact opnemen met de school voor informatie over de kosten is ook een nuttig.

Na het voltooien van een programma in chiropracty, zullen de meeste mensen nog steeds een master of andere hogere graden in de medische sector, zoals veel landen eisen bijscholing. Andere afgestudeerden in staat zijn om functies als assistenten in chiropractie kantoren. Zodra mensen worden erkend als het beoefenen van chiropractors, kunnen ze werken voor een bestaande praktijk of beginnen met een van hun eigen. Ze zullen werken met de patiënten per dag als ze de diagnose en behandeling van gewrichten en spieren kwalen.

Er zijn een aantal internationale instellingen die programma's bieden in chiropracty, en u kunt gemakkelijk vinden de school die bij u past. Om te beginnen met het onderzoeken, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Results in Chiropractic Medicine

Barcelona College of Chiropractic - BCC

Dankzij het advies van deskundigen in de ontwikkeling van curricula en prominenten van de chiropractie beroep, heeft de BCC voorbereid een uniek programma van studies ger ... [+]

Dankzij het advies van deskundigen in de ontwikkeling van curricula en prominenten van de chiropractie beroep, heeft de BCC voorbereid een uniek programma van studies gericht op de discipline van chiropractie te combineren met geavanceerde leerstrategieën, leren en assessment .

Wetenschap, kunst en filosofie

Chiropractie is een beroep traditioneel op drie pijlers: filosofie, wetenschap en kunst. Daarom is in het ontwikkelen van het curriculum, de prioriteit van onze academische team is om een ​​evenwicht tussen deze drie pijlers te bereiken. Aangezien het curriculum is in lijn met chiropractie principes, het combineert de studie van fundamentele en klinische wetenschappen met een diepgaande reflectie op de aangeboren vermogen van ons lichaam om hun gezondheid te optimaliseren.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
5 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands