HEALTHCARESTUDIES.NL

Bachelors in Chiropractische geneeskunde Europa 2020

Een bachelor is een zekere mate van vier jaar die het mogelijk maakt studenten om hun concentratie en studierichting te kiezen. Veel scholen bieden deeltijds onderwijs opties, zodat studenten die graag een bachelor's degree te verdienen kan dus zelfs tijdens het werk of de zorg voor een gezin.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

Bachelor in Chiropractische geneeskunde Europa

2 Resultaten in Chiropractische geneeskunde, Europa Filter

Bachelor in Chiropractie

Royal University Center Maria Cristina
Campus 4 jaren September 2020 Spanje Madrid

Chiropractie is een snel groeiend beroep in Europa. In de landen waar chiropractie wordt gereguleerd, is er nog steeds behoefte aan meer professionals.

Bachelor in chiropractie

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Campus Voltijd 5 - 5 jaren September 2020 Spanje Barcelona

Dankzij het advies van deskundigen in de ontwikkeling van curricula en prominenten van de chiropractie beroep, heeft de BCC voorbereid een uniek programma van studies gericht op de discipline van chiropractie te combineren met geavanceerde leerstrategieën, leren en assessment .