HEALTHCARESTUDIES

6 Bachelors in Chiropractische geneeskunde 2020

Het verkrijgen van een bachelor's degree is een belangrijke eerste stap in het nastreven van elke loopbaan, en het kan deuren openen voor een verscheidenheid aan professionele en educatieve mogelijkheden. Terwijl veel studenten kiezen om het personeelsbestand in te voeren na het afstuderen, anderen kiezen voor een master of doctoraat na te streven.

Wat is een Bachelor in chiropracty? Chiropractie geneeskunde is een snel groeiende gebied wereldwijd. Een programma op dit gebied zal helpen bij de voorbereiding met de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je carrière te beginnen. Hoewel veel landen eisen een master's degree te oefenen beginnen, het programma is een uitstekende stap. In de loop van de studie, zal je leren over de behandeling en diagnose van de botten, gewrichten en spieren gerelateerde aandoeningen. Hoofdgerechten omvatten anatomie en fysiologie.

Chiropractie geneeskunde is een gerespecteerde drugsvrije oplossing voor vele kwalen, en chiropractors zijn in hoge vraag.Beoefenaars worden gerapporteerd aan een hoge arbeidssatisfactie bezitten terwijl het verdienen salarissen vergelijkbaar met tandheelkundige en medische artsen in andere gebieden.

De kosten van het programma zal sterk afhankelijk van de instelling die u kiest om te wonen. U zult willen ervoor zorgen dat u volledig onderzoeksprogramma's en vind de optie die uw financiële behoeften past. Contact opnemen met de school voor informatie over de kosten is ook een nuttig.

Na het voltooien van een programma in chiropracty, zullen de meeste mensen nog steeds een master of andere hogere graden in de medische sector, zoals veel landen eisen bijscholing. Andere afgestudeerden in staat zijn om functies als assistenten in chiropractie kantoren. Zodra mensen worden erkend als het beoefenen van chiropractors, kunnen ze werken voor een bestaande praktijk of beginnen met een van hun eigen. Ze zullen werken met de patiënten per dag als ze de diagnose en behandeling van gewrichten en spieren kwalen.

Er zijn een aantal internationale instellingen die programma's bieden in chiropracty, en u kunt gemakkelijk vinden de school die bij u past. Om te beginnen met het onderzoeken, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

6 Resultaten in Chiropractische geneeskunde Filter

Bachelor in de gezondheidswetenschappen in chiropratisch

University of Johannesburg
Bachelor
jan 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
30 sep 2020
Engels
Campus

Onze afdeling biedt een vierjarige Bachelors of Health Sciences Chiropractische applicatie die elk jaar op 1 april wordt geopend. Aanvragers moeten een interview bijwonen als ...

Lees meer

Bachelor in chiropractie

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
5 jaren
Engels
Spaans
Campus

Dankzij het advies van deskundigen in de ontwikkeling van curricula en prominenten van de chiropractie beroep, heeft de BCC voorbereid een uniek programma van studies gericht ...

Lees meer

Bachelor in Chiropractie

Royal University Center Maria Cristina
Bachelor
sep 2020
<
4 jaren
30 jun 2020
Spanish
Engels
Campus

Chiropractie is een snel groeiend beroep in Europa. In de landen waar chiropractie wordt gereguleerd, is er nog steeds behoefte aan meer professionals.

Lees meer

Bachelor in gezondheidsberoepen

Felician University
BSc
31 aug 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
01 jun 2020
Engels
Campus

De Biology Pre-Professional programma's bieden studenten de mogelijkheid om een BS in Biology te behalen aan de Felician University en een diploma van een aantal samenwerkende ...

Lees meer

BSc (Hons) Chiropractie

International Medical University
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Wij zijn de eerste en enige universiteit die het volledige Chiropractische onderwijsprogramma aanbiedt in Maleisië en in heel Zuidoost-Azië. Het programma bestaat uit 4 jaar a ...

Lees meer

Logan University
BSc
sep 2020
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Kandidaten voor de Bachelor of Science in Human Biology degree moeten minstens 50 procent van de vereiste hoofdkredieten hebben behaald bij Logan.

Lees meer