HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Bachelors in de Verenigde Nicosia op Cyprus 2019

Een bachelor is een geavanceerde graad die normaal gesproken duurt ongeveer vier jaar onderwijs te verdienen. De kennis en opleiding studenten krijgen terwijl het verdienen van hun diploma kunnen leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden bij het afstuderen.

Cyprus heeft een gesubsidieerd en studenten-vriendelijke hoger onderwijs. Het heeft drie openbare en vier particuliere universiteiten. De overheid universiteiten zijn de Universiteit van Cyprus, Open Universiteit van Cyprus en Cyprus University of Technology. Het land heeft een internationale gemeenschap dus taalbarrière kan een uitdaging voor studenten niet.

Nicosia heeft een grote studentengemeenschap wijten aan de vele universiteiten en hogescholen die er gevestigd zijn. De student cultuur kan zodra je het land worden opgemerkt in deze stad, maar al met al zijn te wijten aan de kwaliteit van het onderwijs die het hoger onderwijs instellingen van de stad.

Bachelors in de Verenigde Nicosia op Cyprus

gevonden resultaten Filter

Bach St George's. van de geneeskunde en Bach. chirurgie (MBBS) graad

University of Nicosia Medical School
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Cyprus Nicosia

St George's heeft een welverdiende reputatie als een populaire en concurrerende keuze voor studenten die voor de geneeskunde. De afgestudeerde ingang programma werd in 2000 tot volwassen aanvragers die al een diploma en die het leven had meegemaakt in de wereld buiten het onderwijs aan te trekken. De cursus trok grote belangstelling en werd al snel erkend in het Verenigd Koninkrijk als een baanbrekende, innovatieve en geavanceerde.

Bachelor in de geneeskunde en Bachelor in de chirurgie (in samenwerking met St. George's University of London)

University of Nicosia
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Cyprus Nicosia

Een 4-jarige medische opleiding voor afgestudeerden met een diploma van St George's, medische faculteit van de Universiteit van Londen Aangeboden aan de grootste privé-universiteit in Cyprus Klinisch in toonaangevende medische centra in de VS, Israël en Europa

Bachelor in de farmacie (BPharm)

University of Nicosia
Campus Voltijd 5 jaren Vraag informatie aan Cyprus Nicosia

Het algemene doel van het programma is om studenten wetenschappelijk en professioneel voor te bereiden om zich volledig te bekwamen in de wetenschap van de farmacie.

BSc in Nursing

University of Nicosia
Campus Voltijd Deeltijd 4 jaren Vraag informatie aan Cyprus Nicosia +1 more

De belangrijkste educatieve doelstellingen van het programma zijn het aanbieden van intellectueel uitdagende cursussen die de persoonlijke ontwikkeling van studenten en zijn gebaseerd op studiebeurs en onderzoek; om participatie, begeleiding, ondersteuning van leer- en onderwijsbeleid te bevorderen