Bachelor Opleiding in Noord-Cyprus op Cyprus

Beste Bachelor Opleidingen in Noord-Cyprus op Cyprus 2018

Master

Een bachelor is een graad die kan worden verkregen na drie tot vier jaar van de studie. Het invullen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden met meer carrièremogelijkheden en de kans om meer geld te verdienen in hun leven te bieden.

Cyprus heeft een gesubsidieerd en studenten-vriendelijke hoger onderwijs. Het heeft drie openbare en vier particuliere universiteiten. De overheid universiteiten zijn de Universiteit van Cyprus, Open Universiteit van Cyprus en Cyprus University of Technology. Het land heeft een internationale gemeenschap dus taalbarrière kan een uitdaging voor studenten niet.

Noord-Cyprus is Turks kant van het eiland Cyprus. Er zijn negen universiteiten daar met 55.000 studenten uit meer dan 90 landen. Een van deze universiteiten heeft ook een campus geopend in Groot-Brittannië, in 2009.

Medische Studies in Noord-Cyprus op Cyprus

Lees meer

Bachelors In Verpleegkunde

Cyprus Science University
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Cyprus Noord-Cyprus

Hemşirelik; Bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını koruyan, sürdüren, geliştiren ve hastalık halinde gerekli tedavi ve bakımın sağlayabilme amacına yönelik bilim ve sanattan oluşan bir sağlık disiplinidir. Hemşirelik başlıca sağlıklı ve hasta bireylere hemşirelik bakımı verme, eğitim, araştırma ve yönetim gibi hizmet alanlarında yer almaktadır. [+]

Dit programma kan ook in het Engels worden aangeboden als inschrijvingsnummers maximaal 20 studenten zijn ..

Programma Tanımı

Nursing; Is een gezondheidsdiscipline die de gezondheid van het individu, de familie en de samenleving beschermt, een wetenschap en sanitair voor het behoud, ontwikkelen en verstrekken van noodzakelijke behandeling en zorg in geval van ziekte. Verpleegkunde is voornamelijk betrokken bij diensten zoals verpleegzorg, onderwijs, onderzoek en management voor gezonde en zieke personen. Verpleegkunde is een van de beroepen die nodig zijn in Turkije en in de wereld en tegelijkertijd is een beroep met mogelijkheden om op verschillende terreinen werkzaam te zijn. ... [-]