HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Bachelors op Cyprus 2019/2020

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Het hoger onderwijs in Cyprus wordt uitgevoerd in de vijf gemeenschappelijke internationale talen, namelijk Engels, Frans, Portugees, Turks, Grieks en Chinees. Dit heeft vraagstukken van taalbarrières in deze instellingen voor hoger onderwijs opgelost, zodat zelfs internationale studenten naar het land van het hoger onderwijs te zoeken.

Medische Studies op Cyprus

gevonden resultaten Filter

Bach St George's. van de geneeskunde en Bach. chirurgie (MBBS) graad

University of Nicosia Medical School
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Cyprus Nicosia

St George's heeft een welverdiende reputatie als een populaire en concurrerende keuze voor studenten die voor de geneeskunde. De afgestudeerde ingang programma werd in 2000 tot volwassen aanvragers die al een diploma en die het leven had meegemaakt in de wereld buiten het onderwijs aan te trekken. De cursus trok grote belangstelling en werd al snel erkend in het Verenigd Koninkrijk als een baanbrekende, innovatieve en geavanceerde.

Bachelor in de geneeskunde en Bachelor in de chirurgie (in samenwerking met St. George's University of London)

University of Nicosia
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Cyprus Nicosia

Een 4-jarige medische opleiding voor afgestudeerden met een diploma van St George's, medische faculteit van de Universiteit van Londen Aangeboden aan de grootste privé-universiteit in Cyprus Klinisch in toonaangevende medische centra in de VS, Israël en Europa

Bachelor in de farmacie (BPharm)

University of Nicosia
Campus Voltijd 5 jaren Vraag informatie aan Cyprus Nicosia

Het algemene doel van het programma is om studenten wetenschappelijk en professioneel voor te bereiden om zich volledig te bekwamen in de wetenschap van de farmacie.

BSc in Nursing

University of Nicosia
Campus Voltijd Deeltijd 4 jaren Vraag informatie aan Cyprus Nicosia +1 more

De belangrijkste educatieve doelstellingen van het programma zijn het aanbieden van intellectueel uitdagende cursussen die de persoonlijke ontwikkeling van studenten en zijn gebaseerd op studiebeurs en onderzoek; om participatie, begeleiding, ondersteuning van leer- en onderwijsbeleid te bevorderen