Bachelor in Dental Medicine

Top Bachelor Opleidingen in Dental Medicine 2019

Een bachelordiploma is meestal een vierjarig programma dat is ontworpen om studenten kennis te laten maken met een gekozen studiegebied en hen grondige kennis op dit gebied te bieden. Na het afstuderen kunnen deelnemers ontdekken dat ze veel lucratieve kansen voor zich hebben.

Wat is een bachelor in de tandheelkunde? Over het algemeen is een opleiding in de tandheelkunde gericht op het bevorderen van competenties op het gebied van de tandheelkunde. Tijdens hun studie kunnen studenten meesters worden op het gebied van wetenschap en technologie als het gaat om tandheelkunde. Hoewel het programma de deelnemers doorgaans voorziet van de kennis die nodig is om tandartsen en hygiënisten te worden, kan het hen ook voorbereiden op het aannemen van rollen in de algemene gezondheidszorg, de overheid, de academische en de privésector. Cursusleiders kunnen evenveel aandacht besteden aan de administratieve aspecten van de gezondheidszorg als aan de laboratoriumaspecten.

Afgestudeerden van dit programma zijn over het algemeen goed afgeronde en capabele individuen. Velen ontwikkelen een opmerkelijke capaciteit voor kritisch denken, verbeterde diagnostische mogelijkheden en een voorliefde voor detail. Elk van deze eigenschappen is interdisciplinair en kan hen goed van pas komen in hun professionele en persoonlijke leven.

De kosten van een bacheloropleiding lopen sterk uiteen. Factoren die van invloed kunnen zijn op de totale kosten van iemands opleiding zijn de locatie van de school, de duur van het programma en de kosten van levensonderhoud.

Degenen die een Bachelor in de tandheelkunde hebben, kunnen ontdekken dat ze goed toegerust zijn om een ​​aantal eervolle en opwindende carrières na te streven. Terwijl tandartsen worden een optie is, kunnen afgestudeerden van dit programma specialisten worden op het gebied van orale geneeskunde. Sommige functietitels omvatten endodontist, orale en maxillofaciale radioloog, pediatrische tandarts, parodontoloog, orale en maxillofaciale patholoog, prosthodontie, tandheelkundige gezondheidswerker, orale en maxillofaciale chirurg en orthodontie en dentofaciale orthopedische tandarts. Deelnemers vinden succes in de mondgezondheid, academische of onderzoekssector.

Hoewel veel tandheelkundige programma's wat labwerk vereisen, zijn er meer instellingen die online tandheelkundige opleidingen aanbieden. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Bachelor of Oral Medicine

Liaoning Medical University
Campus Voltijd 6 jaar April 2019 China Jinzhou

In aanmerking te komen: Ages 18-30 jaar van niet-Chinese burgers, die geldig buitenlands paspoort (paspoort in zes maanden of meer beperkt), lichamelijke en geestelijke gezondheid, geen strafblad, hebben een middelbare school of de middelbare school onderwijs en wetenschap met uitstekende resultaten. Wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie score meer dan IGCSE B, de officiële taal is niet Engels aanvragers moeten Engels taalvaardigheid test scores (TOEFL, IELTS) te verstrekken of door mijn school Kennis van het Engels interview. [+]

stomatologyverkiesbaarheid

Leeftijd 18-30 jaar van niet-Chinese burgers, die geldig buitenlands paspoort (paspoort in een aantal meer dan 6 maanden), lichamelijke en geestelijke gezondheid, geen strafblad, hebben een middelbare school of de middelbare school onderwijs en wetenschap met uitstekende resultaten. Wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie score meer dan IGCSE B, de officiële taal is niet Engels aanvragers moeten Engels taalvaardigheid test scores (TOEFL, IELTS) te verstrekken of door mijn school Kennis van het Engels interview.

inschrijvingsdeadline

31 maart 2018, met het oog op een schriftelijke aanvraag materialen te ontvangen door de deadline prevaleren.

startdata... [-]