Filter
Bachelor
Verenigde Arabische Emiraten Ras al-Khaimah Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelors in Dental Surgery in de Verenigde Ras al-Khaimah Verenigde Arabische Emiraten

Een bachelor is een academische opleiding die helpt bereiden studenten voor op een toekomstige carrière of om hun opleiding voort te zetten. Bachelor-diploma kan worden verdiend in ongeveer drie tot vijf jaar, afhankelijk van de prestaties van leerlingen, alsmede aan de eisen van elke specifieke opleiding.

Tandheelkundige chirurgie kan zich richten op cosmetische chirurgie, zoals het toevoegen van kronen of vullingen, of het kan een specialisatie in ziekten, verwondingen en gebreken omvatten. Veel tandproblemen worden behandeld met orale chirurgie. Biologie, chemie en organische chemie zijn over het algemeen voorwaarde.

Onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten heeft zijn voordelen: zon, zee, zand, belastingvrije winst na afstuderen en een aantal van de beste universiteiten in de Golf region.In Daarnaast is een aantal hoog aangeschreven universiteiten gevestigd in andere landen hebben tak campussen in de VAE.

Rak, of Ras Al Khaimah is een stad aan de noordelijke kust van de Verenigde Arabische Emiraten. De stad is bekend om zijn historische duinen en etnische stammen. Het 's ook de thuisbasis van enkele van de beste wet en zakelijke hogescholen in het land en de regio.

Top Bachelor Opleiding in Dental Surgery in de Verenigde Ras al-Khaimah in de Verenigde Arabische Emiraten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Dental Surgery, Ras al-Khaimah

Graden
Plaats
Verenigde Arabische Emiraten
Ras al-Khaimah
Studievorm
Tempo
RAK College of Dental Sciences (RAKCODS)

Het programma is gericht op het bevorderen van het verwerven van expertise, houding en gedrag die een effectieve en passende interactie met patiënten en collega's mog ... [+]

Begin vandaag voor de carrière van morgen

Afgestudeerde tandartsen zijn professionals in de gezondheidszorg voor het diagnosticeren en behandelen van mondziekten en infecties. Ze herstellen holtes, voeren schaalvergroting en wortelkanaalbehandeling uit, onttrekken en vervangen ontbrekende tanden, plaatsen implantaten en voeren andere chirurgische en niet-chirurgische procedures uit. Tandartsen spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de mondzorg van de gemeenschap door informatie en bewustwording te bieden over de juiste mondzorgpraktijken.

Afgestudeerden kunnen doorgaan met hun loopbaan als huisarts in hun respectievelijke landen, zonder de respectievelijke examens te omzeilen of postacademisch te blijven trainen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Ras al-Khaimah
September 2019
Voltijd
5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands